Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Urban Titu, o lungă perioadă de umbră

DÂMBOVIŢA: Urban Titu, o lungă perioadă de umbră 

Foto: fotbaljudetean.info

Formaţia din Titu a evoluat slab în sezonul regulat, unde a acumulat doar 20 de puncte şi a intrat în play-off cu doar 13 puncte. Aflată în „găleată”, Urban va încerca să evite retrogradarea. Dincolo de păcatele şefilor, jucătorii au oferit puţin. Au fost 11 etape la rând în care echipa antrenată de Nicu Croitoru nu a câştigat niciun punct.

Din 27 septembrie 2013, 1-0 cu Atletic Bradu, până pe 13 martie 2014, 1-0 cu FC Păpăuţi. În această perioadă, urban a dus-o rău. A suferit. Nu i-a ieşit nimic. A fost o lungă perioadă de umbră. Vina e foarte largă, dar cea dintâi explicaţie se referă la plecarea unor jucători: M. Ionică, Neagu, Neacşu, Coman, I. Constantin. Se zice că aceştia aveau pretenţii mari.

Apoi, în anii precedenţă, au părăsit gruparea: Mitran, Ştefan, Istrate, Martac – care a evoluat în Liga a doua şi întâi.

Nu-i puţin lucru pentru o formaţie care s-a despărţit de atâţia jucători valoroşi. Antrenorul Nici Croitoru are 10 ani la cârma echipei. Cât ar fi el de priceput, nu poate face echipă redutabilă din jucîtori modeşti.

În iarnă, au venit Zidăroiu şi Petculescu, dar jocul nu s-a înviorat, iar rezultatele întârzie să apară. Ca să nu agonizeze pe loc retrogradabil, Urban trebuie să joace şi să ia puncte, iar oficialii să găsească soluţii şi idei, nu să se întreacă în explicaţii tehniciste şi potopuri de declaraţii optimiste.

Urban, de când este în Liga a III-a, a retrogradat de două ori, în 2006 şi în 2013, dar de fiecare dată a rămas în acest eşalon datorită comisiilor FRF.

A consemnat, Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*