Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 23, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Victorie UNPR! Cosmin Bozieru nu mai este viceprimar al Târgoviştei

DÂMBOVIŢA: Victorie UNPR! Cosmin Bozieru nu mai este viceprimar al Târgoviştei 

Cosmin Bozieru

Cosmin Bozieru, fost preşedinte PPDD Dâmboviţa, partid care a fuzionat cu UNPR, a fost exclus din organizaţie, în decembrie 2015, fiindcă s-a apropiat de PSD depăşind limita maximă admisă. Evident, i s-a retras şi sprijinul politic, astfel că, potrivit legii, Consiliul Local Municipal Târgovişte trebuie să ia act de această situaţie şi în locul lui Bozieru să vină alt reprezentant UNPR.

Există riscul ca PSD, prin eliminarea lui Bozieru, acum, în preajma alegerilor locale, să piardă majoritatea în consiliul local. Liderii judeţeni ai UNPR au înaintat prefectului judeţului Dâmboviţa o adresă prin care reprezentantul Guvernului este înştiinţat că lui Cosmin Bozieru i s-a retras sprijinul politic, drept pentru care prefectul trebuie să intervină pentru a se intra rapid în legalitate.

CITEŞTE ŞI: Viceprimarul Târgoviştei, Cosmin Bozieru, a fost exclus din UNPR

Astăzi, prefectul Ioan Marinescu a trimis Primăriei Târgovişte ordinul de încetare a mandatului de consilier local a lui Cosmin Bozieru, ca urmare a motivării UNPR privind retragera sprijinului politic.

„Ordinul prefectului judeţului Dâmboviţa sosit astăzi la Primăria Târgovişte şi-a produs deja efecte. Eu m-am retras din funcţiile de consilier şi viceprimar al municipiului. Atribuţiunile pe care le-am avut vor fi preluate de primar, administratorul public sau de secretar. Asta-i politica, trebuie să ne supunem acestor reguli. Sper să limpezesc această situaţie şi să dovedesc că s-a greşit”, a declarat, pentru publicaţia noastră, Cosmin Bozieru.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Victorie UNPR! Cosmin Bozieru nu mai este viceprimar al Târgoviştei

  1. Georgeta Stefania Spirache

    Daca cei de la UNPR sunt asa corecti, cinstiti de ce sterg comentariile negative la adresa lor. Cum o face de exemlu, Mihaita Moldoveanu, mai sunt si alti acoliti ai dansului. Au fost comentarii de bun simt, garantez. Rusine sa le fie!

     

Adaugă un Comentariu

*