Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Viscolul izolează localităţile din sudul judeţului

DÂMBOVIŢA: Viscolul izolează localităţile din sudul judeţului 

În câmpia de sud a judeţului Dâmboviţa, vântul suflă cu putere. Oamenii de acolo ne spun că bate cu peste 100 Km/h, iar zăpada viscolită este depozitată pe drumuri, prin grădini şi în jurul locuinţelor.

La Poiana, drumul care leagă localitatea de comuna vecină Lunguleţu a fost blocat mai multe ore. Utilajul de deszăpezire a venit tocmai de la Piteşti, fiindcă acolo îşi are sediul firma care a câştigat licitaţia.

Am mai aflat că în Poiana oamenii nu au avut energie electrică de aseară, de la ora 21:30. Abia astăzi, în jurul orei 10:00, situaţia a fost remediată, dar există riscul ca reţelele să pice din nou din cauza viscolului.

Între Potlogi şi Odobeşti, drumul este închis din cauza nămeţilor. Decizia a fost luată de primarii celor două localităţi pentru a nu apărea alte probleme. Autorităţile speră să fie redat circulaţiei în câteva ore. Asta, dacă se domoleşte viscolul!

În Potlogi, furnizarea curentului electric este întreruptă de aproximativ două ore.

La Odobeşti, autorităţile au fost nevoite să facă faţă şi unei situaţii extreme. Exista riscul ca un cortegiu funerar să rămână înzăpezit pe drumul spre cimitir. Un echipaj de deszăpezire a fost mobilizat pe toată durata procesiunii.

Două ambulanţe, fără pacienţi, au rămas blocate între nămeţi pe drumul judeţean dintre localităţile Băleni şi Dobra.

Între comunele Gura Şuţii şi Pierşinari s-a produs un carambol în care au fost implicate mai multe maşini. Se pare că o persoană care prezenta fracturi multiple a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*