Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » De la congres, la… Dubai

De la congres, la… Dubai 

Am avut trei congrese sub semnul USL-ului. O altă struțo-cămilă ce se dorește a fi salvatoarea democrației. Șprayul toxic antiPDL. Mie, unul nu prea îmi plac conglomeratele asta politice. Nu îmi inspiră nimic bun. Și, până acum nu s-a dovedit că fac mare brânză. Până la capăt, într-o asemenea manieră, nu există. Apar sincopele, disensiunile, orgoliile, nebuniile, pretențiile. Pe drum.
USL-ul s-a îmbătat în trei congrese, apoi, Ponta s-a urcat în avion cu familia și Ghiță, patronul de la România TV, și a zburat spre Dubai. Miroase fain social democrația din țara banilor. Se vede treaba că pe Ponta îl interesează românașii mai puțin. Gest necugetat, zic eu, să zbori în țara califilor ca și cum în România totul merge strună. Oricum astfel de gafe îl caracterizează pe președintele procuror. Stați să ajungă la putere și o să mai vedeți astfel de excese.
Nu bag mâna în foc că USL-ul cât de pestriț este va face mare scofală. Sunt prea multe guri de hrănit. La ei. Un an de zile vor împărți la funcții. Călătoria lui Ponta în Dubai este doar un exemplu de nepăsare politică. Lipsă de fler. S-au poate aștia sunt oamenii. Atunci, de ce îi mai votăm.Dintr-un automatism stricat  pe care îl numim democrație.
Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*