Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Deputatul Cezar Preda va înfiinţa un grup creştin-democrat în cadrul PNL!

DECIZIE: Deputatul Cezar Preda va înfiinţa un grup creştin-democrat în cadrul PNL! 

Cezar Preda - deputat PNL de Dâmboviţa

Deputatul liberal Cezar Preda consideră că în PNL se duce în momentul de faţă o luptă pentru eliminarea membrilor care provin din PDL. Preda a dezvăluit presei faptul că, de sărbători, intenţionează să-şi facă un cadou politic. Liberalul provenit din PDL, care nu se consideră un nepot al lui Brătianu şi care spune că nu poate fi judecat că nu merge cu lumânări la cavoul familiei Brătianu de la Florica, vrea să înfiinţeze un grup politic în cadrul PNL.

„Îl voi numi Grupul creştin-democrat, grupul conservator. Eu nu sunt de doctrină liberală, eu activez în Partidul Popular European, eu nu pot să-i mint şi pe ei. Eu nu sunt un liberal pur sânge. La mine valorile sunt biserica, familia, autoritatea locală, economia socială prin solidaritate socială. Asta este doctrina mea şi în interiorul PNL nimeni nu are voie să mi-o ia. Am să văd câţi din PNL vor veni în grupul conservator. Câţi sunt creştin-democraţi în PNL. Trebuie să terminăm odată cu această răfuială, în care toţi foştii PDL-işti sunt aruncaţi afară. Dacă nimeni nu a ridicat steagul până acum, am să-l ridic eu”, a spus Cezar Preda – deputat PNL de Dâmboviţa.

2 Răspunsuri la DECIZIE: Deputatul Cezar Preda va înfiinţa un grup creştin-democrat în cadrul PNL!

  1. Enache Lucian

    Prin decizia de infiintare a unui grup crestin -democrat domnul Cezar Preda incalca art. 13 litera e din statutul PNL.

     
  2. raul47

    Domnul Preda, apreciez sinceritatea cand afirmati ca ,,NU POT SA I MINT SI PE EI”. Asa este, nu puteti minti pe toata lumea!!! Sunteti deputat de Dambovita! Si atat. Din pacate. Spuneti mi va rog ce ati facut pt Damboviteni de cand ati fost ales? Eu cred ca mai nimic. Doar ati bagat batul prin gard cand ati vazut ca unii incearca reconstructia acestui partid. Dupa mine, pt campania urmatoare, ar trebui sa dati spaga ca sa primiti un loc in echipa de lipit afise. Sau mai bine ne lasati de tot!!!

     

Adaugă un Comentariu

*