Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » DEMONSTRAŢIE: Hoban l-a făcut KO pe Titi „Prosop”, într-un meci de table organizat la Ploieşti!

DEMONSTRAŢIE: Hoban l-a făcut KO pe Titi „Prosop”, într-un meci de table organizat la Ploieşti! 

table ploiesti 1

Mijlocasul Petrolul si-a alinat supararea dupa esecul cu Dinamo Zagreb intr-o maniera speciala. Hoban l-a invins intr-un meci demonstrativ de table pe celebrul Titi „Prosop”, cel mai titrat antrenor de box din Romania. Show-ul inedit a fost organizat in zona chibitilor din Ploiesti in avanpremiera Trofeului Ciucas la Table, cel mai puternic turneu anual de table din Romania.

Condus cu 2-0 la linii in startul meciului, Hoban a revenit spectaculos pe final si l-a facut KO la table pe Titi „Prosop”. Mijlocasul Petrolul spera ca istoria sa se repete si in returului cu Dinamo Zagreb. „Am dat de mai multe ori 4-1 la zaruri pe parcursul meciului si sper sa se adevereasca acest rezultat si la fotbal”, a glumit Hoban.

De partea cealalta, marele invins l-a tachinat pe fotbalist la final si i-a lansat o provocare. „Meciul de table a fost frumos, i-am dat insa o sansa si lui sa ii creasca moralul pentru partida de la Zagreb. Ii arunc deja manusa si pentru un duel la box. Daca se califica, il astept la mine la sala sa facem un meci si in ring”, a declarat Titi „Prosop”,.

Fostul antrenor al lui Doroftei si Adrian Diaconu crede ca Ploiestiului ar putea redeveni o forta pe plan european si la box, nu doar la fotbal. „Cu venirea lui Mosu la federatie, cu inima lui mare, cat de curand boxul romanesc va avea in curand un nou campion mondial. La CSM Ploiesti avem o pepiniera puternica si cred ca aici va aparea curand un nou mic Doroftei”.

table ploiesti 2

Premii de 700 de EURO

Parcul „Toma Socolescu” din Ploiesti este in weekend scena ultimei etape a Trofeului Ciucas la Table 2014. Competitia organizata sub egida Federatiei Romane de Table se desfasoara in sistem open, fiind deschisa atat profesionistilor, cat si amatorilor.

Premiile sunt in valoare de 700 EURO. (400 EURO – locul I, 200 EURO – locul II si 100 EURO – locul 3). Inscrierile se fac pe baza unei taxe de 20 lei achitate la fata locului, sambata si duminica, dupa ora 11.00. Organizatorii isi rezerva dreptul de a limita la 256 locuri tabloul de concurs.

Se pot pre-rezerva locuri si pe e-mail (nume complet, telefon) la adresa tableinromania@gmail.com, insa taxa de inscriere se achita doar in Parcului „Toma Socolescu”. Se pot inscrie doar persoanele care fac dovada ca au peste 18 ani. Programul competitiei va fi stabilit in functie de numar participantilor si de ordinea inscrierilor pe tablou, iar marea finala este programata duminica seara.

Toti cei prezenți la turneu vor avea la dispozitie o multime de activitati interactive in urma carora pot castiga premii constand in bere, cutii de table, dar si multe alte cadouri surpriza din partea sponsorului principal. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Ploiesti, a Serviciului de Gospodarire Urbana Ploiesti si a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti. Show-ul va fi prezentat de Cosmin Tudoran, ex trupa Ca$$a Loco.

Romania este o tara cu traditie in table. Pana in prezent, tara noastra are in palmares patru titluri europene si un titlu mondial la table, cucerit in 1992 de Ion Ressu, nepotul celebrului pictor Camil Ressu.

„Competitia s-a bucurat si anul acesta de un real succes si am descoperit multi jucatori cu potential pentru echipa nationala. Ploiesti-ul este un centru de traditie pentru table, anul trecut aici am avut cei mai multi participant si ma astept la un spectacol total la mesele de joc”, a declarat Liviu Radu, presedintele Federatiei Romane de Table.

Sursa: Federaţia Română de Table

Adaugă un Comentariu

*