Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » DEPUTAT: Desfiinţarea Colegiului Naţional de Informaţii este o pierdere pentru români!

DEPUTAT: Desfiinţarea Colegiului Naţional de Informaţii este o pierdere pentru români! 

Sursa foto: Facebook / Cezar Preda

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda consideră că închiderea Colegiului Naţional de Informaţii este o pierdere pentru români. Spune demnitarul că instituţia era necesară, importantă şi utilă.

„M-am dus acolo, bineînțeles că am dat examen de admitere, am fost la cursuri. Nu am fost la toate, că nu am putut, dar la finalizare am fost. Nu sunt singurul. Cred că sunt sute de politicieni sau oameni din zona politică, ca să mă refer doar la aceştia. Acolo, eu am văzut colegi din toate instituțiile publice, din Ministerul Apărării, din Guvernul României, oameni care se calificau prin ceea ce înseamnă curricula necesară pentru a participa la asemenea cursuri”, a precizat Cezar Preda.

Mai spune deputatul PNL că nu l-a întrebat nimeni nici când s-a deschis Colegiul Naţional de Informaţii, nici când a fost închis.

„Așa cum nu m-a întrebat nimeni când s-a înfiinţat Academia aia a oamenilor mari care primesc o rentă nemeritată. Cred că mai curând ar fi trebuit să fie închisă acea Academie care mănâncă foarte mulți bani din bugetul României, absolut nemeritat”, a adăugat Cezar Preda.

Demnitarul PNL nu a pierdut ocazia de a-l ataca pe ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, despre care a spus că este singurul care a primit nemeritat diplomă de la Colegiul Naţional de Informaţii.

Adaugă un Comentariu

*