Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Dictatorii din Primăria Târgovişte

Dictatorii din Primăria Târgovişte 

Ştiţi ce au hotărât mironosiţii ăştia din Primăria Târgovişte? Să nu mai invite la conferinţe, şedinţe şi alte tipuri de evenimente presa care critică. Nu le dăm cu parfum destul pe imagine, nu îi alifiem suficient şi fac bube. Aşa înţeleg cei plătiţi din bani publici democraţia, libertatea cuvântului.

Dacă îi pupi în dos, gata, eşti băiat bun, prieten. Primeşti îmbrăţişări la tot pasul. Dacă le arăţi bulumacul din ochi, scot pe ţeavă venin, sar ca lăcustele hămesite.

Tovarăşi, pretini, Primăria nu-i a voastră şi nici a urmaşilor, urmaşilor voştri. Este a noastră, a târgoviştenilor. Nu vă mai comportaţi ca pe tarlaua personală, p’afariştilor. Fiţi oneşti. Recunoaşteţi când greşiţi, când cădeţi în păcat fără voie sau din plin cu voia voastră!

Aţi ajuns acolo, în jilţuri, fiindcă aşa a vrut poporul. Voi vreţi să arătaţi altceva, că sunteţi sus fiindcă aţi fost deştepţi, vicleni, mincinoşi. Reveniţi-vă, altfel începem războiul. Şi, credeţi-mă, am un depozit întreg de muniţie. Lăsând la o parte că nimeni nu a cîştigat până acum bătăliile cu presa.

Ion Obăgilă

23 Răspunsuri la Dictatorii din Primăria Târgovişte

 1. ????/

  parca ai fi tedi vasiliu:)))))

   
  • Ion Obagila

   Nu stiu daca esti corect.Oare atunci cand critici,cand scoti la suprafata un adevar, o realitate, trebuie sa fi comparat cu altcineva? Trebuie sa ne obisnuim sa avem opinie, sa cerem sa ne fie respectate drepturile.I-am ales sa ne reprezinte, sa ne sprijine,nu sa devina ciocoi.

    
   • ????/

    problema este ca iti place sa te autovictimizezi si sa pozezi in ziarist far’de prihana. nu cumva ai inceput sa critici „obiectiv” dupa ce a incetat contractul de publicitate cu Primaria?

     
    • Ion Obagila

     Arhiva arată clar că despre Primăria Târgovişte scriem şi pro, şi contra. Dacă fac ceva de bine, dăm de bine. Dar, când greşesc, nu putem să scriem de bine…

      
     • Autenticius

      Nu ai raspuns la intrebarea cu contractul! Stai linistit! Dar nu te mai numi jurnalist, esti doar un papagal de provincie.

 2. mihai

  Asa e, ai perfecta dreptate.

   
 3. eu

  cred si eu.cu fata asta nici eu nu te-as lasa sa intri-n primarie bai tiobagila :))

   
  • Iuli

   Cred că greşeşti enorm. Accesul într-o instituţie publică nu trebuie să se facă după cum îi place unuia sau altuia faţa cuiva… Hai să gândim la rece, nu subiectiv!

    
   • ????/

    ion obagila a sris ca nu a fost invitat-anuntat, nicidecum ca i-a fost interzis accesul intr-o institutie publica.

     
    • ????/

     vezi si articolul din adevarul de seara, semnat ion obagila.

      
     • Iuli

      Şi ţi se pare normal ca presa să fie invitată pe sprinceană la manifestările organizate de o instituţie publică? Mie, nu.

    • Gagauta

     La atatea semne de intrebare ma asteptam sa te-ntrebi si daca e normal ca invitatiile pentru conferintele de presa sa fie facute selectiv.

      
 4. eu

  ai tu multe arme,ce dreacu astia de acolo cred ca fac pe ei de frica ta ca o sa le iei caii de la bicicleta :))

   
 5. eu

  E f urat intr-adevar sa te inlature unii de la cascaval,asa cum s-a intamplat cu tedilica de la artpress prin terminarea contractelor de publicitate pe bani multi.Nu ma intelgeti gresit oameni buni,sunt de acord sa critice cand gresesc,insa pot lauda atunci cand se face ceva bine.Va salut pe toti !

   
 6. Melicovici

  Pfuai, maiculita, ce de comentarii pe aici. Apropo, a-l compara pe Nelu Obagila cu ala de la Artpress este ca si cum l-ai compara cu un pacient irecuperabil. Nelu vrea sa fie ziarist echidistant nu primar si asta spune totul.

   
 7. corector

  semnele de intrebare si „eu” sunt berta?:)))

   
 8. ???

  nu e bertha. nici nu stiu daca bertha cunoaste toate semnele de punctuatie. in ceea ce priveste comentariile, vad ca unii le-au perceput ca acuze. total fals. mai degraba sunt constatari

   
 9. Alexa

  Acest ziarist chiar este obiectiv si spune lucrurilor pe nume. Nu -i inteleg pe cei care il blameaza? Chiar face ceva in acest oras. Va rog dragi concetateni sa fiti mai umani mai realisti si cu un simt civic mai dezvoltat. Felicitari domnului Obagila pentru toate articolele scrise.

   
 10. Vasi

  In Primaria Targoviste, dupa ce in toamna anului trecut au fost concediati zeci de salariati, acum SE FAC ANGAJARI! Dovada o gasiti pe pagina de internet a primariei. Nu pot sa inteleg cum dracu de dau oamenii afara, spunind ca trebuie sa faca restructurare in toamna lui 2010 iar 5-6 luni mai tirziu se fac angajari!
  Mai mult poate aveti curiozitatea sa verificati cum a devenit domnisoara Berta, dintr-un no name, ditamai CONSILIERUL SUPERIOR, care figureaza in lista cu salarii publicata pe pagina primariei, in conditiile in care pentru a ajunge la acest grad iti trebuie vechime nu gluma. Ar fi interesant de stiut ce concurs a sustinut respectiva pentru a deveni functionar public desi cind a venit la primarie era doar purtatorul de vorbe al intiiului basketbalist al orasului, incadrata ca si personal contractual.

   
 11. Boriga

  tovarasa Dumbrava, tovarasa Berta sau tovarasul Geo Manea, care v-oti semna cu semnul intrebarii propagandisti de doi bani ai unui regim dictatorial, il aparati pe tovarasul Boriga dintr-un singur motiv: stiti prea bine ca daca pica basescu va duceti toti la vale…daca mai mancati mult rahat pe aici, sa stiti ca sunt destui care stiu cam ce bani publici ati incasat de pe la primarie, cjd (in cazul Manea slutu’ si uratu’)…si au muuulte zerouri in urma

   
 12. DORINA.C

  Am impresia Dnule.Vasiliu ca il copiezi prea mult pe BERLUSCONI.Cred ca Dv.si Fam.Dv.prin manevrari Mafioase a-ti ajuns la un punct critic in cea ce priveste Media Romaneaca.Noi nu avem nevoie de BUNGA-BUNGA la Targoviste,de batai,de „afaceri”…Dvs.spuneti ca sinteti jurnalist.Aveti o Diploma de Facultate sau numai o copie pe o hirtie de Toaleta? Lasati pe oamenii de la Primaria Orasului Targoviste sa-si faca munca de fiecare zi,si nu va mai bagati nasul in treaba altora.Lumea din Targoviste traieste si fara Dv.iar un Tedi Vasiliu poate fii inlocuit fara mari regrete.

   
  • Adrian

   Dorina C, vezi ca ai uitat sa iti iei medicamentele! In mod deosebit, nu uita Rudotelul si Xanaxul.Ce treaba are Vasiliu cu autorul acestui articol?

    
 13. DORINA.C

  Dnle.ADRIAN,o adevarata jurnalista cu studii Universitare in mai multe tarii straine nu are nevoie de medicamente.Daca Dv.sinteti un prieten al Fam.DESPERADO-VASILIU care prin manevre mafioase incearca sa devina noul „Presedinte „al Romaniei este treaba Dvs.Eu incerc numai sa va deschid ochii in min.24 la ce se poate intimpla cind o „CINTAREATA” si un „ARHIVAR” de la POSTA incearca sa-l imite pe BERLUSCONI.Credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc si despre planurile acestora de viitor.

   

Adaugă un Comentariu

*