Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » DONAŢIE: „Cărţile copilăriei” ajung la elevii din judeţele Dâmboviţa şi Argeş

DONAŢIE: „Cărţile copilăriei” ajung la elevii din judeţele Dâmboviţa şi Argeş 

Sursa foto: www.radiocraiova.ro

Pe 6 şi 7 aprilie 2016, Asociaţia „Curtea Veche” va oferi, cu sprijinul Grupului Renault România, elevilor din judeţele Argeş şi Dâmboviţa volume din colecţia “Cărţile copilăriei”. Întâlnirile cu beneficiarii vor avea loc la Centrul Cultural Mioveni (ora 11:00) și la Sala de sport din oraşul Titu (ora 11:00).

Vor participa Cornel Ilie (trupa VUNK), Valentina Roman (director executiv, Asociaţia Curtea Veche), Liliana Tebeică (reprezentant Grupul Renault România, specialist Relații Publice), alături de reprezentanții celor două instituții locale. De asemenea, actorul Alex Ștefănescu va susține un moment interactiv care îi va bucura pe copii și le va demonstra că lectura și teatrul sunt cele mai bune căi pentru cititul de plăcere.

„Având în vedere că o mare parte din bunele obiceiuri se capătă în copilărie, ne dorim să le insuflăm copiilor plăcerea cititului. Astfel, alături de Asociaţia Curtea Veche, oferim copiilor din oraşele Titu şi Mioveni, orașe în care Grupul Renault România își desfășoară activitatea, volume din colecţia «Cărţile Copilăriei» ce cuprind repovestiri ale marilor opere din literatura universală”, declară Anca Oreviceanu, director de comunicare și responsabilitate socială GRR.

Programului național “Cărţile copilăriei” cuprinde, alături de oferirea volumelor şi înființarea de cluburi de lectură, vizite în şcoli şi centre pentru copii, întâlniri cu părinţi, profesori şi elevi şi ateliere de lectură în librării.

Adaugă un Comentariu

*