Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » DOSAR: Transportau droguri în scutecele bebeluşilor! Patru persoane au fost arestate!

DOSAR: Transportau droguri în scutecele bebeluşilor! Patru persoane au fost arestate! 

droguri giurgiu

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT din Giurgiu au destructurat, în această săptămână, o reţea de traficanţi de substanţe cu efect psihoactiv. În cauză, au fost arestate 4 persoane din cele 10 conduse la audieri.

Suspecţii procurau marfa din municipiile Galaţi şi Constanţa, apoi o distribuiau pe teritoriul judeţului Giurgiu. Ocazional, aceștia s-au manifestat violent față de consumatorii dependenți care întârziau plata. Pentru a transporta drogurile, membrii grupării le-au disimulat în scutecele bebelușilor, în lenjeria lor intimă și în interiorul autovehiculelor.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, oamenii legii au confiscat aproximativ 200 de grame de substanțe cu efect psihoactiv și 17 cartușe de vânătoare calibru 12 mm, deținute în mod ilegal.

Membrii grupării sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea cu intenție, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Adaugă un Comentariu

*