Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » EXEMPLU: Românii din Italia au adus ajutoare pentru 80 de familii din Boteni, judeţul Argeş

EXEMPLU: Românii din Italia au adus ajutoare pentru 80 de familii din Boteni, judeţul Argeş 

ajutoare boteni arges 2

Acţiunea umanitară a fost organizată de Asociaţia Românilor din Italia (ARI) şi Asociaţia Salvamamme, care au adus în comuna Boteni, judeţul Argeş, haine şi jucării pentru 80 de familii. A fost aleasă această localitate, urmare unei excelente colaborări cu interpreta de muzică populară Cristina Turcu-Preda, cetăţean de onoare al comunei.

“Pentru mine este un sentiment de mare împlinire sufletească. Mulţumesc voluntarilor ARI şi supermaketului «La Strada» din Roma pentru suportul acordat transportului acestor bunuri şi totodată mulţumesc Asociaţiei Salvamamme pentru colaborare şi sprijin” a declarat preşedintele ARI – Eugen Terteleac.

În semn de mulţumire, primarul Leau Vasile i-a invitat pe românii din Italia care s-au alăturat acestei campanii să viziteze comuna Boteni, să descopere astfel frumuseţile zonei şi oportunităţile pentru investiţii în industria turismului.

ajutoare boteni arges 2

Adaugă un Comentariu

*