Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » EXEMPLU: Arhiepiscopiei Târgoviştei, sprijin umanitar pentru cei aflaţi în suferinţă

EXEMPLU: Arhiepiscopiei Târgoviştei, sprijin umanitar pentru cei aflaţi în suferinţă 

umanitar arhiepiscopie 1

Acţiunile caritabile ale Arhiepiscopiei Târgovişte sunt tot mai multe şi au ca scop, în primul rând, ajutorarea familiilor nevoiaşe din judeţul Dâmboviţa, a celor internaţi în aşezăminte de ocrotire socială şi a oamenilor loviţi de vreo nenorocire.

Astăzi, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Parohiile Sf. Ioan, Sf. Nicolae, Sf. Ilie, Sf. Treime, Cioflec, Vişina I, Vişina II şi Broşteni din Protoieria Găeşti, cu sprijinul SC Montero Center SRL, au donat familiei Nicolae Dumitru din Vişina, a cărei casă a fost mistuită de un incendiu, produse electronice şi electrocasnice (aragaz, televizor led, maşină de spălat, fier de călcat, aspirator, cană electrică, maşină de tocat carne şi mixer), în valoare de aproximativ 3.000 lei.

De asemenea, tot astăzi, Protoieria Târgovişte Sud a donat Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă de la Ochiuri, comuna Gura Ocniţei, articole de îmbrăcămintece urmează să fie distribuite bolnavilor internaţi aici.

umanitar arhiepiscopie 2 umanitar arhiepiscopie 3

Răspuns la EXEMPLU: Arhiepiscopiei Târgoviştei, sprijin umanitar pentru cei aflaţi în suferinţă

  1. Wilhelm Tell

    De ce nu faceti asezaminte sociale pentru cei nevoiasi? Impozite nu platiti, iar cateva cutii de carton nu va spala pacatele!

     

Adaugă un Comentariu

*