Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » EXEMPLU: Toţi elevii din Răzvad şi copiii de la grădiniţe au primit rechizite de la Primărie!

EXEMPLU: Toţi elevii din Răzvad şi copiii de la grădiniţe au primit rechizite de la Primărie! 

Sursa foto: Captură Partener TV

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Răzvad, din judeţul Dâmboviţa, a achiziţionat rechizite pentru toţi elevii din comună, dar şi pentru copiii de la grădiniţe, iar astăzi, în prima zi a noului an şcolar, aceştia le-au găsit frumos aranjate pe bănci. Deşi aflat într-o vizită de lucru în afara ţării, primarul Emanuel Spătaru le-a transmis elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice un mesaj cald şi plin de optimism.

deschidere an scolar razvad 1

„Îmi pare rău că nu sunt prezent la festivitatea de deschidere a anului şcolar, însă mă bucur foarte mult că, în această vacanţă de vară, am demarat mai multe lucrări. La Şcoala Răzvad, montăm un chit de încălzire centrală, ceea ce înseamnă că, din această iarnă, scăpam de frigul îndurat atâţia ani. Şcoala Valea Voevozilor va intra într-un proces de reabilitare, în urma obţinerii unei finanţări prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Vă asigur de întregul meu sprijin. Şcoala şi copiii reprezintă una dintre principalele mele preocupări. Vă urez să aveţi un an şcolar cu rezultate deosebite”.

deschidere an scolar razvad 3De altfel, la iniţiativa tânărului edil, de anul acesta, în comuna Răzvad, performanţa se premiază! Administraţia publică locală a acordat câte 250 de lei fiecărui elev care a încheiat cursurile cu media generală peste 9,50. Este un gest care va deveni tradiţie, a anunţat astăzi Emanuel Spătaru, prin vocea viceprimăriţei Ionela Şerban.

„Îmi exprim încrederea în dăruirea și competenţele profesorilor, în buna lor credință de a modela personalităţi, de a oferi modele în viață. Vouă, dragi elevi, vă adresez provocarea competiţiei, a muncii, a disciplinei și a obţinerii celor mai bune rezultate”, a spus Ionela Şerban.

deschidere an scolar razvad 2

Adaugă un Comentariu

*