Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FESTIVAL: Dansatori din şapte ţări urcă pe scenă la Târgovişte!

FESTIVAL: Dansatori din şapte ţări urcă pe scenă la Târgovişte! 

festival de folclor 1

Astăzi, 5 septembrie 2017, a debutat la Târgovişte cea de-a XXI ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor, manifestare care face parte din programul dedicat „Zilelor Cetăţii 2017″. Delegaţiile de artişti din Italia, Spania, Serbia, Turcia, Macedonia, Bulgaria, Republica Moldova şi România au fost primite de primarul Daniel Cristian Stan. Edilul le-a urat participanţilor un sincer bun venit şi să se bucure din plin de zilele pe care le vor petrece la Târgovişte.

festival de folclor 2

PROGRAM COMPLET ZILELE CETĂŢII TÂRGOVIŞTE 2017

„Ne mulţumeşte faptul că şi în acest an avem o participare numeroasă la Festivalul de Folclor. Am convingerea că vom asista la spectacole deosebite susţinute de echipele de dansatori. Vă felicit pentru faptul că promovaţi valorile autentice într-o lume care este din ce în ce mai săracă în a avea repere reale, repere morale. prin ceea ce faceţi, reuşiţi să păstraţi vii obiceiurile tradiţionale, reuşiţi să ne aduceţi un adevărat tezaur de port popular, lucruri foarte importante pentru generaţiile viitoare, pentru noi, pentru că numai în acest fel ne dăm seama care ne sunt rădăcinile şi este valabil pentru fiecare ţară în parte”, a spus Daniel Cristian Stan.

Primarul le-a vorbit oaspeţilor despre istoria fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti şi le-a recomandat să viziteze obiectivele turistice din municipiu. După realizarea unei fotografii de grup, formaţiile de artişti s-au deplasat în Parcul Mitropoliei, locul de desfăşurare al Festivalului.

Adaugă un Comentariu

*