Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » #FILANTROPI: A început a patra ediţie de renovări de clădiri destinate copiilor!

#FILANTROPI: A început a patra ediţie de renovări de clădiri destinate copiilor! 

filantropii2017

Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, dă startul celei de-a patra ediții a demersului anual #Filantropi, prin care își propune să identifice 32 de grădinițe, școli și spitale de copii din toată țara pentru activități de renovare.

Prima fază a proiectului are loc între 4 aprilie şi 15 mai, perioadă în care, pe site-ul Filantropi 2017, pot fi înscrise clădiri care au nevoie de renovări, oriunde s-ar afla în țară și de către oricine interacționează cu ele: elevi, părinți, profesori, membri ai comunității. Aceștia vor putea propune instituții de învățământ, cămine sau spitale pentru copii din mediul rural sau urban, care au nevoie de îmbunătățiri și renovări, și vor putea vota în paralel proiectul pe care vor să îl susțină, nu doar cel propus.

Pe 5 iunie, în funcție de numărul de voturi obținute în site, dar și de evaluarea tehnică a echipei Patru Mâini, vor fi alese 32 de clădiri pentru care se vor strânge fondurile necesare renovării lor în cadrul acestei ediții. Celor 32 de clădiri li se vor alătura din oficiu un număr de alte 6 clădiri, pentru care nu s-au strâns suficiente fonduri în campania din 2016 și care au fost raportate pentru ediția curentă.

În perioada 1 iunie – 30 septembrie, Patru Mâini va începe strângerea de fonduri pentru renovări. Patru dintre produsele sale participă în promoția #deajutor pentru comunitate, astfel că o sumă de 0,50 până la 1 leu din vânzarea fiecărui produs va merge către fondul de renovare din județul în care s-a vândut, investiția întorcându-se înapoi în comunitate (pentru exemplificare: banii strânși în județul Brașov vor fi folosiți la renovarea unei grădinițe sau școli tot din Brașov, dacă există o înscriere câștigătoare din respectivul județ). Campania se va derula în toată țara, în magazinele Dedeman, Praktiker și Hornbach, pe rafturile cărora se regăsește întreaga gamă de produse Patru Mâini.

Adaugă un Comentariu

*