Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » FINANŢARE: Seminar de informare şi îndrumare pentru „Acţiuni Urbane Inovatoare”

FINANŢARE: Seminar de informare şi îndrumare pentru „Acţiuni Urbane Inovatoare” 

Palatul-universul

Joi, 11 ianuarie 2018, Direcţia Generală pentru Politică Regională din cadrul Comisi ei Europene organizează la Palatul Universul din Bucureşti (strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25) un seminar de informare și îndrumare dedicat potențialilor beneficiari din România ai fondurilor puse la dispoziția autorităților urbane în cadrul inițiativei ”Acțiuni Urbane Inovatoare” – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

Accesul va fi permis participanţilor înregistraţi, în limita locurilor disponibile.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate elementele necesare pentru a putea crea, finanța și implementa un proiect prin această sursă complementară de finanțare dedicată autorităților urbane.

Este urmărită finanțarea unor proiecte inovatoare pe o structură de parteneriat între autorități locale, ONG-uri, universități și alte părți interesate de la nivel local. Se pot obtine până la 5 milioane de euro pentru un proiect, co-finanțarea prin Fondul european de dezvoltare regională (FEDR) acoperind 80% din totalul costurilor din proiect.

Această finanțare este independentă de fondurile alocate prin programele operaționale ale României. Beneficiarii principali sunt autoritățile locale din oraşe cu peste 50.000 de locuitori.

Adaugă un Comentariu

*