Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FLAGRANT: Aduceau droguri din Spania şi le vindeau în Târgovişte şi zona limitrofă!

FLAGRANT: Aduceau droguri din Spania şi le vindeau în Târgovişte şi zona limitrofă! 

flagrant droguri

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii DIICOT au prins în flagrant, cu suportul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, un tânăr de 22 de ani, care se întorcea din Spania având ascuns în bagaje peste un kilogram de cannabis. Pentru destructurarea reţelei din care făcea parte bărbatul, anchetatorii au desfăşurat şase percheziţii domiciliare.

Au fost ridicate de la locuinţele suspecţilor cinci grame de cannabis, un recipient cu resturi vegetale, două grindere, mai multe resturi de țigări, 13 telefoane mobile, un laptop, trei memory stick-uri și patru cartele telefonice. 17 persoane au fost aduse să dea declaraţii, trei dintre acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile şi una a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile. La descinderi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Dâmbovița, dar și jandarmi.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2017, membrii grupării infracționale ar fi introdus în țară droguri de risc, procurate din Spania, ascunzându-le în bagaje, în autocarele unor firme de turism. Ulterior, aceștia ar fi comercializat drogurile în Târgoviște și în localităţile limitrofe.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*