Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Adversari de temut pentru Crevedia la turneul zonal al CN de juniori A1

FOTBAL: Adversari de temut pentru Crevedia la turneul zonal al CN de juniori A1 

vointa crevedia

Voinţa Crevedia va încerca să facă o figură cât mai frumoasă la turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori A1. După ce au aflat numele adversarilor din etapa de „zonă”, oficialii grupării din sudul judeţului au lăsat de înţeles că sorţii nu au fost prea îngăduitorii cu jucătorii antrenaţi de Gică Ciocănişteanu.

În urma tragerii la sorţi, Voinţa a fost plasată în Zona 2, alături de campioanele din judeţele Vâlcea (Flacăra Horezu), Călăraşi (Unirea Mănăstirea), Teleorman (Petrolul Videle), Dolj (Unirea Leamna) şi Argeş (Olimpia Suseni).

Meciurile grupei a doua vor fi găzduite de Horezu, în perioada 19-22 iunie, iar câştigătoarea seriei se va califica la turneul final. Cum Zona 2 este alcătuită din şase echipe, aceasta a fost împărţită în două subgrupe, iar Crevedia le va avea de înfruntat pe Petrolul Videle (19 iunie, ora 18:45) şi Flacăra Horezu (21 iunie, ora 18:45). Dacă dâmboviţenii vor ieşi câştigătorii acestei subdiviziuni, aceştia vor juca finala zonei, programată pe 22 iunie, de la ora 09:30.

Campioana dâmboviţeană a reuşit calificarea la turneul zonal după ce a eliminat Juniorul Bucureşti, în etapa interjudeţeană.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*