Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Autorităţile, mesaj de încurajare pentru Chindia înaintea meciului cu Mioveni

FOTBAL: Autorităţile, mesaj de încurajare pentru Chindia înaintea meciului cu Mioveni 

conferinta stadion

Primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea au transmis, în această după-amiază, un mesaj de încurajare staff-ului tehnic şi jucătorilor echipei Chindia Târgovişte, înaintea meciului de vineri, 7 aprilie, de la Mioveni. Este vorba despre o partidă extrem de importantă pentru Chindia Târgovişte, întrucât o victorie la Mioveni, spune preşedintele Clubului – Marcel Ghergu, ar readuce echipa în lupta pentru promovarea în Liga I.

„Nu ne-am propus la începutul campionatului acest obiectiv, dar ni-l dorim şi nu ne vom da la o parte dacă s-a ivit această şansă. Avem o şansă mare, dacă vom câştiga acest joc, să ne înscriem în lupta pentru promovare. Mulţumim preşeditelui CJ şi domnului primar că sunt alături de echipă”, a spus Marcel Ghergu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a punctat că a mers astăzi la stadion pentru a da un semnal că autorităţile sunt alături de echipă, mai ales că exemplul de organizare sportivă de la Târgovişte este apreciat de Federaţia Română de Fotbal.

antrenamente chindia 1

„I-am asigurat de sprijinul nostru, le-am spus care sunt proiectele legate de infrastructura sportivă – stadionul de la gară şi terenul sintetic de la Centrul de Nataţie, le-am spus foarte clar că nu am venit să punem presiune pe nimeni. Nu am făcut un ţel să promovăm, dar, dacă s-a ivit prilejul, de ce nu? Cred că ar fi cea mai bună veste, în plan sportiv, pe care am putea să o dăm suporterilor, aceea de a putea promova anul acesta”, a declarat Alexandru Oprea.

Primarul Cristian Daniel Stan se gândeşte deja dincolo de ziua de mâine şi spune că o victorie la Mioveni este echivalentă cu un meci şi mai greu acasă, în compania echipei FC Braşov, pe 13 aprilie, de la ora 17:30.

„Bineînţeles că ne dorim promovarea, bineînţeles că ne-am bucura foarte mult dacă echipa din Târgovişte ar ajunge pe prima scenă fotbalistică a ţării, însă nu cred că este o tragedie dacă nu vom promova. În schimb, în următoarele două-trei sezoane, va trebui, în contextul în care vom avea şi o infrastructură normală, decentă, să fixăm ca obiectiv promovarea în prima ligă. Cred eu că sunt multe echipe cu care ne putem măsura.

Avem un meci foarte important la Mioveni şi, dacă învingem, meciul de acasă cu Braşovul va fi un esenţial, poate cel mai important meci din acest campionat. Dacă nu aveam două-trei sincope în acest campionat, eram mult mai liniştiţi în acest moment şi puteam să ne gândim cu mai multă încredere la promovare. Din câte ştiu, promovează primele două echipe, iar cea de pe locul III joacă un baraj, două meciuri, cu echipa de pe locul 12 din Divizia A. Ar fi foarte interesant să avem măcar un meci de baraj la Târgovişte. Ar asigura, dacă nu promovarea anul acesta, măcar fundaţia pentru ceea ce înseamnă sezoanele următoare. Vom face tot ce depinde de noi pentru ca echipa din Târgovişte să joace pe prima scenă fotbalistică, pe un stadion frumos, pe un stadion care să ofere condiţii excelente”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Răspuns la FOTBAL: Autorităţile, mesaj de încurajare pentru Chindia înaintea meciului cu Mioveni

  1. xfactor

    Cred ca ar fi cazul ca CHINDIA sa promoveze in liga 1 , fara alte amanari. CHINDIA joaca fotbal de calitate si merita promovarea. Hai sa fim alaturi de jucatori si sa ii incurajam. CHINDIA a mai castigat cu cs mioveni si poate repeta istoria . Ma bucur ca alaturi de echipa sunt autoritatile locale , este un lucru bun si daca sunt sustinuti financiar , sunt convins ca va fi bine . HAI CHINDIA !!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*