Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Bradul Moroieni, mari probleme financiare la debutul în campionat

FOTBAL: Bradul Moroieni, mari probleme financiare la debutul în campionat 

bradul moroeni

Bradul Moroieni întâmpină mari probleme financiare cu cinci zile înainte de startul noului campionat al Ligii a 4-a. Situaţia dramatică în care a ajuns gruparea din nordul judeţului a împins-o pe aceasta să aibă numeroase restanţe salariale către jucători şi să nu susţină niciun test de verificare în pauza competiţională.

„Pădurarii” aşteaptă ca lucrurile din club să se remedieze în cursul zilei de mâine, când va avea loc şedinţa Consiliului Local, iar la rectificarea bugetară, acestora li s-au promis 280 milioane lei vechi. Pe de altă parte, există şanse destul de mari ca situaţia echipei să rămână în continuare incertă, după ce preşedintele Bradului, Gabriel Ţiclea, se înţelege cu primarul localităţii, Laurenţiu Moraru, precum şoarecele cu pisica.

Neajunsurile la care au ajuns „pădurarii” îi determină pe jucători să se despartă de formaţia nordică. Tot mai mulţi fotbalişti şi-au exprimat dorinţa de a lăsa în urmă Bradul şi de a merge la noi echipe. Până acum, a părăsit Moroieniul doar Alin Leotescu, mijlocaş ce a ales să joace în noul sezon la divizionara C, FC Aninoasa.

În prima etapă a campionatului, Bradul va întâlni, în deplasare, pe Avicola Tărtăşeşti, una dintre echipele care şi-a propus câştigarea noului campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*