Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a pierdut șefia Ligii a 2-a, după înfrângerea suferită cu CS Mioveni

FOTBAL: Chindia a pierdut șefia Ligii a 2-a, după înfrângerea suferită cu CS Mioveni 

chindia

Adio invincibilitate pentru Chindia Târgoviște în acest campionat pe teren propriu! Echipa lui Nicu Croitoru a cedat, în această după-amiază, în fața lui CS Mioveni cu scorul de 0-2, după ce dâmbovițenii au avut parte de cea mai slabă evoluție din actualul sezon. Într-o dispută în care a pornit din postura de favorită, fostul lider al Ligii a 2-a a fost depășit de argeșeni încă din prima repriză, la capătul reușitelor semnate de Vintilă (30) și Florescu (40). Mai mult de atât, tot în final primului mitan, Mioveniul ar fi putut ridica scorul la unul de neprezentare, dacă șutul lui Vintilă nu s-ar fi oprit în tranversală.

Pentru Chindia, în prima repriză, cea mai mare ocazie a fost irosită de L. Mihai (21), când a trimis mingea, cu capul, într-una din barele laterale. În schimb, în actul secund, dâmbovițenii au avut ocaziile mai clare, dar niciodată nu l-au putut învinge pe Croitoru. După ce Neagoe a expediat primul șut la poarta adversă (48), Parghel a avut parte de ratarea meciului (60), când a trimis balonul în portar din 10-12 metri.

Pe final de joc, Cherchez (82) a încercat și el să reducă din handicap, dar execuția sa, din marginea careului, a ocolit buturile adverse. Chindia a încheiat în genunchi disputa cu Mioveni şi a căzut, după acest meci, pe locul 3 în clasament, în spatele lui Juventus București și FC Brașov.

Peste o săptămână, Chindia va întâlni Brașovul, sub Tâmpa, în runda a 10-a a eșalonului secund.

Chindia Târgoviște – CS Mioveni 0-2 (0-2)

Marcatori: Vintilă (30), Florescu (40).

Chindia : Meilă (46 Aioani)– Pătru, C. Dinu, Vătavu, Martac – Păarghel (69 Nisipeanu), Honciu, L. Mihai, Roșciugă (46 Neagoe) – Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Mioveni: Croitoru – Titică, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Biceanu, Gălan (73 Mazilu) – Rădescu, Florescu (80 Ivan), Ayza – Vintilă (61 Năstăsie). Antrenor: Alexandru Pelici.

Stadion: “Eugen Popescu”. Spectatori: 3 500.

Au arbitrat: Cristian Georgescu (București) – Ionel Dumitru (Gherghița –PH), Marius Badea (Rm. Vâlcea). Rezervă: Bogdan Anghelinei (Galați).

Observatori FRF: Ion Cristea și Adrian Mihalcea (ambii din București).

Cartonașe galbene: Neagoe (55)/ Mazilu (76), Croitoru (86), Ivan (88).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*