Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia debutează în campionat pe 29 august

FOTBAL: Chindia debutează în campionat pe 29 august 

chindia

Echipele de fotbal dâmboviţene care evoluează la nivel naţional vor debuta în noul sezon (2015-2016) la sfârşitul lunii august. În ultima şedinţă a Comitetului Executiv din cadrul FRF, s-a stabilit ca Liga a 2-a, unde este angrenată Chindia Târgovişte, să înceapă pe 29 august. De asemenea, Liga a 3-a, unde se regăsesc Urban Titu, FCM Târgovişte şi FC Aninoasa, va lua startul o zi mai devreme.

Primul tur al Cupei României are loc pe 15 iulie

În aceeaşi şedinţă, s-au stabilit şi datele de disputare ale Cupei României. Astfel, primul tur al competiţiei Ko, în care vor evolua FCM Târgovişte, Urban Titu şi Flacăra Moreni, va avea loc pe 15 iulie. În această fază a întrecerii participă toate cele 42 de câştigătoare ale trofeului din etapa judeţeană şi alte 32 de reprezentante ale Ligii a 3-a, care au terminat în ultimul sezon, în partea secundă a clasamentului.

Pe de altă parte, tot la ultima întrunire a Biroului Executiv s-a mai hotărât ca întrecerile Campionatelor Naţionale de Juniori A şi B să debuteze pe 29 august. Mai mult de atât, în ceea ce priveşte sectorul juvenil, s-a luat decizia de a se înfiinţa Cupa României pentru juniori A şi B.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*