Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia mizează la Ştefăneşti doar pe cartea atacului

FOTBAL: Chindia mizează la Ştefăneşti doar pe cartea atacului 

chindia targoviste

Etapa cu numărul 22 a Ligii a 3-a aduce numai meciuri în deplasare pentru divizionarele C dâmboviţene. Chindia Târgovişte şi Urban Titu joacă mâine (ora 18:00) împotriva lui CS Ştefăneşti şi Astra 2, iar FCM Târgovişte înfruntă sâmbătă, de la aceeaşi oră, pe CS Vişina Nouă. Cum fiecare reprezentantă a judeţului are de îndeplinit obiective clare, acestea abordează meciurile doar la victorie.

Chindia mizează la Ştefăneşti doar pe cartea atacului pentru a se apropia şi mai mult de Liga a 2-a. Un succes obţinut pe terenul ilfovenilor va duce gruparea roş-albastră să-şi „betoneze” primul loc în clasamentul seriei, cu puţine etape înainte de sfârşitul sezonului. Mai mult de atât, cucerirea tuturor punctelor cu Ştefăneşti va împinge Chindia să termine în forţă una dintre cele mai dificile deplasări din ultima parte a returului.

Titu vrea să stingă definitiv „lanterna roşie” a seriei

Urban Titu merge la Ploieşti pentru înfruntarea cu Astra 2 să recupeze punctele pierdute cu Concordia 2 Chiajna, etapa trecută. În disputa cu „lanterna roşie” a seriei, jucătorii de pe „Orăşenesc” sunt decişi să excludă orice greşeală, pentru a putea contabiliza un rezultat pozitiv. O victorie înregistrată pe stadionul „Astra” va duce Titu să termine campionatul, cel mai probabil, în primele şase locuri din C3.

FCM Târgovişte, obligată să câştige din nou

Deplasarea de la Vişina Nouă se anunţă una infernală pentru FCM Târgovişte. Cum echipa antrenată de Puiu Becheanu se află pe loc retrogradabil, aceasta este nevoită să acumuleze toate punctele împotriva oltenilor. Dacă se va bifa un succes cu ocupanta locului 22, atunci situaţia din clasament a Municipalului s-ar mai ameliora într-o măsură. Însă, dacă se va pierde acest joc, soarta FCM-ului de a scăpa de liga judeţeană va mai atârna doar de un fir de aţă. Cum runda precedentă au învins pe Inter Clinceni, componenţii Municipalului vor merge, sâmbătă, la Vişina Nouă cu moralul ridicat şi setaţi pentru o nouă victorie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*