Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, remiză în penultimul test de verificare

FOTBAL: Chindia, remiză în penultimul test de verificare 

chindia

Chindia Târgovişte a bifat, astăzi, primul rezultat de egalitate în testele de verificare ale verii. Divizionara B dâmboviţeană a încheiat nedecis penultimul meci amical din perioada de pregătire, după ce a terminat 3-3 disputa cu CS Baloteşti, susţinută în deplasare. Împotriva ilfovenilor, târgoviştenii au controlat de la un capăt la altul prima repriză, dar au cedat în actul secund, când Nicu Croitoru a rulat toţi jucătorii care au luat loc pe banca de rezerve. Chindia a condus adversarul în prima repriză cu 2-1, iar mai mult de atât, Pătru a irosit în minutul 44 o lovitură de pedeapsă. Golurile grupării dâmboviţene au fost marcate pe arena din Baloteşti de Ene, Cherchez şi Vătavu.

Pentru înfruntarea cu formaţia din seria B1, staff-ul tehnic târgoviştean a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Anton, Voinea – Neniţă, Ene, Cruceru – Cherchez, iar în al doilea mitan au mai fost folosiţi Gârlea, Aioani – Martac, B. Dinu, Parghel, Nisipeanu, A. Ilie, Stoica, M. Dan, B. Vasile, B. Matei şi Grigore. Din cauza accidentărilor, la Baloteşti, Chindia nu a putut beneficia de serviciile lui L. Mihai şi Popa.

Pentru Chindia, jocul cu gruparea ilfoveană a reprezentat cel de-al şaselea test de verificare susţinut în această vară. Ultimul amical pentru roş-albaştrii va fi pe 20 august, când vor înfrunta, în deplasare, pe Concordia Chiajna, într-un nou meci de gală, aşa cum a fost cel cu Dinamo Bucureşti, de la sfârşitul lunii iulie.

După disputa cu reprezentanta Ligii I, pentru Chindia va urma debutul în meciurile oficiale. Astfel, pe 26 august va juca în turul 4 al Cupei României, unde cel mai probabil va întâlni Flacăra Moreni, iar pe 29 august va evolua împotriva Universităţii Cluj, într-un meci ce contează pentru prima etapă a noului campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*