Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, 3-1 cu Olimpia Satu Mare şi se menţine pe 3!

FOTBAL: Chindia Târgovişte, 3-1 cu Olimpia Satu Mare şi se menţine pe 3! 

Sursa foto: www.satumareonline.ro

Chindia Târgovişte a încheiat ultima etapă a turului Ligii 2 cu o victorie, 3-1 cu Olimpia Satu Mare, şi se menţine aproape de locurile promovabile direct. Meciul a început cu o întârziere de opt minute, întrucât sătmărenii au dorit să afişeze un banner pentru a atrage atenţia asupra situaţiei disperate în care a ajuns clubul reprezentativ al judeţului Satu Mare. Jucătorii Olimpiei nu au mai fost plăţiţi din vară, scrie liga2.prosport.ro. „Nu lăsaţi Olimpia să moară!”, a fost mesajul transmis. Satu Mare riscă să rămână fără echipă de fotbal în campionatul Ligii 2 în această pauză de iarnă.

Târgoviştenii au deschis scorul prin Liviu Mihai (12), mijlocaşul învingându-l pe Florin Muntean după ce i-a trimis mingea printre picioare. 14 minute mai târziu, căpitanul Georgian Honciu a mărit avantajul cu o lovitură de cap din 6 metri după ce, iniţial, Vătavu a lovit transversala. Ultimul gol pentru Chindia a venit tot în prima repriză (44), şi tot prin Liviu Mihai, care a înscris cu capul lângă bară, după o centrare a lui Honciu. Gazedele l-au învins pe goalkeeperul Chindiei, I. Popescu, în prelungiri, prin Sergiu Jurj (90+1).

Chindia Târgovişte ocupă locul 3 în clasament, cu 39 de puncte. Prima clasată este AFC Hermannstadt – 44 de puncte, urmată de Dunărea Călăraşi – 43 de puncte.

Adaugă un Comentariu

*