Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgoviște a luat toată zestrea de puncte cu Brăila

FOTBAL: Chindia Târgoviște a luat toată zestrea de puncte cu Brăila 

FOTO ARHIVĂ

Chindia Târgoviște merge din victorie în victorie în returul campionatului! Ieri, în etapa a 26-a a Ligii a 2-a, dâmbovițenii au bifat un succes important în prima deplasare a anului. Roș-albaștrii au trecut la malul Dunării de Dacia Unirea Brăila, cu 2-0, la capătul reușitelor semnate de L. Mihai (74) și C. Stoica (89).

Pe un fond bun de joc, târgoviștenii și-au asigurat toate punctele în actul secund, când elevii lui Nicu Croitoru au apăsat la maximum pedala de accelerație. Primul gol a fost opera mijlocașului L. Mihai, care l-a lobat perfect pe portarul Olaru, pe pasa lui Pătru. Al doilea gol a fost realizat de Stoica la colțul lung, după ce i-a “furat” mingea lui Niță, la marginea careului.

În disputa cu Brăila, Croitoru a apelat la o formulă de echipă alcătuită din Meilă – Martac, C. Dinu, Ispas, Dumitrașcu – Pătru (75 Pencea), Honciu, L. Mihai, Stoica – Neguț (88 Nisipeanu), Cherchez (90 Parghel).

După succesul cu Brăila, Chindia a urcat pe locul 6, cu 41 de puncte, și s-a apropiat la patru lungimi de ultimul loc al podiumului, ocupat de UTA Bătrâna Doamnă. Pe de altă parte, victoria de la manul Dunării a fost a treia consecutivă obținută de târgovișteni. Runda viitoare, pe “Eugen Popescu”, Chindia primește vizita Metalului Reșița.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*