Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, debut de “foc” în campionat

FOTBAL: Chindia Târgovişte, debut de “foc” în campionat 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte are mâine (ora 11:00) ocazia de a spăla ruşinea trăită în Cupa României. După înfrângerea dureroasă suferită cu CS Păuleşti (1-2), roş-albaştrii iau startul în campionatul Ligii a 2-a, competiţie în care revin după o pauză de doi ani. Echipa antrenată de Nicu Croitoru întâlneşte în runda inaugurală a întrecerii, pe teren propriu, Universitatea Cluj, echipă care a spus adio Ligii I la finalul stagiunii precedente.

Chiar dacă înfruntarea cu „Şepcile roşii” se anunţă infernală pentru târgovişteni, aceştia au obligaţia să obţină un rezultat pozitiv pentru a nu strica total debutul în noului sezon. În schimb, dacă se va ajunge la un alt rezultat negativ, atunci „accidentul” de la Păuleşti, pe care l-a sesizat preşedintele Ghergu, nu va mai fi crezut de nimeni, iar totul s-ar datora faptului că echipa este limitată valoric în teren, pe banca tehnică, dar şi la nivelul conducerii administrative.

Cel mai probabil, în disputa cu Universitatea, Croitoru va arunca în luptă o formulă de echipă ce-i va cuprinde pe Gârlea – Pătru, Ispas, Vătavu, C. Dinu – Neniţă, Anton, Voinea, Cruceru – Cherchez, L. Mihai (Popa). Obiectivul principal al Chindiei în noul campionat va fi o clasare în primele şase locuri ale seriei B2.

Programul complet al primei etape din B2

Chindia – U. Cluj
Unirea Tărlungeni – Şoimii Pâncota
UTA Bătrâna Doamnă – Gaz Metan Mediaş
FC Bihor – CS Mioveni
Metalul Reşiţa – Olimpia Satu Mare
FC Caransebeş – CSM Râmnicu Vâlcea
FCM Baia Mare – FC Braşov

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*