Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia Târgovişte, succes lejer în ultima apariție a anului lângă Turn

FOTBAL: Chindia Târgovişte, succes lejer în ultima apariție a anului lângă Turn 

Foto: Eduard Gabriel

Chindia Târgoviște a terminat pozitiv penultima reprezentație din 2016. Divizionara B dâmbovițeană a trecut lejer de ASU Poli Timișoara (2-0), pe teren propriu, după ce a depășit cu brio “dușul” rece suferit cu UTA Arad, cu o săptămână în urmă. Setată doar pe victorie la ultima apariție a anului pe “Eugen Popescu”, Chindia a început în forță partida cu timișorenii. Echipa lui Nicu Croitoru a deschis scorul prin Cherchez, la prima acțiune periculoasă la poarta adversă. Golgeterul de lângă Turn a modificat tabela prin-un șut la colțul lung, după ce a fost servit ca la carte de Nisipeanu (12).

Ambele formații și-au creat mai multe ocazii la poartă până la pauză, dar nici una nu a mai reușit să puncteze. Pentru târgovișteni s-au aflat aproape de a ridica scorul Nisipeanu, Neguț, Stoica și Honciu, iar pentru Timișoara, Bădăuță a fost în două rânduri la un pas de a restabili echilibrul pe tabelă. Chindia s-a prezentat ca fiind echipa mai bună și în actul secund. După ce Neguț a irosit o mare șansă de gol, Nisipeanu a găsit ținta, ridicând scorul la 2-0, pe pasa lui Cherchez (63). Pe final de partidă, ambele echipe s-au jucat cu ocaziile. Dacă pentru Chindia au făcut-o Nisipeanu, Cherchez și Neguț, pentru bănățeni și-a bătut joc de ocazii Bădăuță în trei rânduri.

După succesul de astăzi, Chindia a început pozitiv returul, ajungând la cea de-a doua victorie cu timișorenii în acest campionat, atâta timp cât s-a impus și în tur cu 4-3. La capătul întâlnirii cu bănățenii, Chindia continuă să rămână pe locul 7, sub obiectiv, cu 29 de puncte acumulate. În ultimul joc din acest an, echipa lui Croitoru va evolua cu CS Balotești, în deplasare.

Chindia Târgoviște – ASU Poli Timișoara 2-0 (1-0)

Marcatori: Cherchez (12), Nisipeanu (63).

Chindia: Meilă – Pătru, B. Dinu, Vătavu, C. Dinu – Nisipeanu, Honciu (58 Pencea), L. Mihai, Stoica – Neguț (82 Ioniță), Cherchez (84 Neagoe). Antrenor: Nicu Croitoru.

Poli: Gkakos – Motreanu, Bilia, Gălan, Todorov (70 Taub) – Stancu – Teuț (56 Mărgărit), Dănăricu, Constantinescu (80 Neamțu) – Bădăuță, Blănaru. Antrenor: Sorin Brândescu.

Ionuț Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia Târgovişte, succes lejer în ultima apariție a anului lângă Turn

  1. xfactor

    HAI CHINDIA !!!!

     

Adaugă un Comentariu

*