Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a rămas fără adversar în prima etapă din campionat

FOTBAL: FC Aninoasa a rămas fără adversar în prima etapă din campionat 

aninoasa

Debutul lui FC Aninoasa în Liga a 3-a a fost stricat de CS Vişina Noua. Retragerea de ultim moment a oltenilor din competiţie a dus echipa lui Remus Gâlmencea să nu mai poată evolua, mâine, în prima etapă a campionatului. În condiţiile existente, Aninoasa va susţine primul joc din cadrul eşalonului al treilea săptămână viitoare, în deplasare, în compania lui CS Afumaţi. Cum seria C3 mai cuprinde doar 14 echipe, FRF va face un nou ţintar, iar, mai mult ca sigur, Aninoasa şi Ştefăneşti se vor întâlni într-un joc „intermediar”.

„Se pare că în Liga a 3-a este mai rău ca judeţ. Am crezut că aici este organizare mai bună, dar m-am înşelat amarnic. Aşteptam cu sufletul la gură debutul în campionat, dar cum Vişina Nouă s-a retras, programul nostru a fost dat peste cap. O să mai aşteptăm o săptămână până vom putea juca şi noi în eşalonul al treilea. De la FRF am fost informaţi că săptămâna viitoare se va face un nou program în serie pentru a nu mai sta nici o echipă pe etapă”, ne-a precizat Cristian Mitrea, preşedintele grupării din apropierea Târgoviştei.

După retragerea lui Vişina Nouă, seria C3 va fi alcătuită doar din 14 formaţii, unde cel mai probabil nu va mai retrograda nimeni la finalul campionatului. În noul sezon competiţional, antrenorul Remus Gâlmencea va miza pe un lot format din următorii jucători: Bărboiu, I. Nicolae, Bicher – portari, Pahonţu, Coman, Ştefan, Călinescu, Rusu, Cernea, Neacşu, Gămănescu, Roşciugă, Moţoi, Leotescu, Petcu, A. Maican, Diţă, V. Niculae, Florea, Vasiloiu, B. Matei, Constantinov, I. Maican, Postelnicu şi Săndulescu – jucători de câmp.

Urban Titu debutează în deplasare

Singura echipă dâmboviţeană care va debuta normal în noua ediţie a Ligii a 3-a este Urban Titu. Gruparea din sudul judeţului întâlneşte, mâine (ora 18:00), pe Muscelul Câmpulung, într-un joc ce va avea pe terenul argeşenilor. În noul campionat, echipa antrenată de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin pleacă la drum cu un lot mai puţin valoros, format din Mişa, M. Mihai, Tuţu (venit de la FC Argeş) – portari, Sima, Vlad, Calofir, (FCM Târgovişte), Mirescu, Dicu, I. Nicolae (Metaloglobus Bucureşti), Rădescu, Ivaşcu, Moruz (Chindia), Oprea (FCM Târgovişte), Ghenu (Chindia), Lupu (Chindia), Neguţ, Ionică (CS Afumaţi), Constantinescu, Şerban (AFC GVD Bucureşti), Tuţă şi Moraru (Juventus Bucureşti).

Programul primei etape din seria C3

Muscelul Câmpulung – Urban Titu
FC Voluntari 2 – CS Afumaţi
Sporting Turnu Măgurele – SCM Piteşti
Înfrăţirea Hărman – Concordia 2 Chiajna
FC Olt Slatina – Atletic Bradu
CS Podari – Sporting Roşiori
FC Aninoasa şi CS Ştefăneşti stau.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*