Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, în căutarea celei de-a doua victorii din campionat

FOTBAL: FC Aninoasa, în căutarea celei de-a doua victorii din campionat 

FC Aninoasa

FC Aninoasa caută la sfârşitul acestei săptămâni cea de-a doua victorie în Liga a 3-a. Sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu, gruparea de lângă Târgovişte va întâlni pe Atletic Bradu, într-un meci în care nu-şi permite să piardă nici un punct, din cauza poziţiei joase din clasament.

Duelul cu argeşenii va fi unul special pentru Coman et comp. Acesta va fi ultimul joc din tur susţinut acasă, dar în acelaşi timp şi primul meci în care Remus Gâlmencea nu va mai fi pe banca tehnică, în postura de antrenor principal. După eşecul de la Titu, „Gâlmă” a fost destituit şi înlocuit de conducătorii clubului cu Haralambie Becheanu, cel care era doar în acte tehnician la divizionara C dâmboviţeană. Cu noul antrenor la timonă, Aninoasa speră să simtă din nou gustul victoriei, după o lungă perioadă de aşteptare.

Singurul succes obţinut de gruparea dâmboviţeană în actualul campionat a fost într-o restanţă cu CS Ştefăneşti (1-0), ce a contat pentru prima etapă. Tot pe finalul acestui tur, Aninoasa a rămas şi fără principalul golgeter, Săndulescu, jucător ce a ales să meargă în Spania la muncă. O altă mare pierdere este şi portarul Bărboiu, care acuză în continuare o accidentare mai veche.

După 11 etape scurse din actualul campionat, Aninoasa ocupă locul 13 în serie, cu doar 8 puncte acumulate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*