Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » FOTBAL: FC România s-a calificat în semifinalele Challenge Cup

FOTBAL: FC România s-a calificat în semifinalele Challenge Cup 

fc romania

Sezon foarte bun pentru FC România, echipa românilor din Anglia. După ce a devenit lider în Essex Senior League, formaţia manageriată de dâmboviţeanul Ionuţ Vintilă s-a calificat în semifinalele Challenge Cup. Pentru a-şi asigura prezenţa în careul de aşi al competiţiei, FC România a depăşit-o pe Bowers&Pitsea FC, cu scorul de 2-0, la capătul reuşitelor semnate de Anghel (35) şi Pavel (55).

„Lupii” au mizat în disputa cu Bowers pe o formulă de echipă alcătuită din Darabant – Kumanov, Sandu (46 B. Ungureanu), Gorea (72 Tudosa), Rotaru – Anghel, Anghenica, Taban, Dinu – Pavel, Pitaru (70 I. Ungureanu). În semifinalele Challenge Cup, echipa românilor va da peste învingătoarea dintre Burnham – Clapton. O altă întrecere în care FC România mai este angrenată în actuala stagiune este şi Gordon Brasdead.

Ionuţ Vintilă îşi doreşte o nouă promovare cu FC România

Campionatul reprezintă principala competiţie pe care „lupii” pun accentul în sezonul actual. Ionuţ Vintilă îşi doreşte ca echipa sa să se afle în fruntea clasamentului şi la final, astfel încât aceasta să poată promova în Liga a 6-a.

„Noi mizăm foarte mult pe campionat. Ar fi extraordinar să putem promova la finalul stagiunii. Ne dorim din tot sufletul şi facem eforturi mari pentru a atinge această performanţă. Echipa arată bine, dar pentru a deveni şi mai puternică trebuie întărită cu unul-doi jucători. Muncim din greu pentru a avea astfel de rezultate”, ne-a declarat Vintilă.

FC România a înregistrat în campionat 16 victorii, 4 remize şi 3 înfrângeri, la capătul a 23 de meciuri jucate. Sâmbătă, echipa românilor va întâlni pe Newham, în runda cu numărul 24 a întrecerii.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*