Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Grupele de juniori ale Chindiei se prezintă la înălţime

FOTBAL: Grupele de juniori ale Chindiei se prezintă la înălţime 

Juniori B - Chindia Târgovişte

Grupele de juniori ale Chindiei arată foarte bine în partea secundă a sezonului. Majoritatea dintre ele merg ceas şi domină autoritar competiţiile în care sunt angrenate. Toate cele trei echipe înscrise în întrecerile judeţene sunt adevărate „sperietori” pentru adversari, dar şi liderii la zi în campionatele destinate juniorilor C, D şi E. În competiţiile de juniori C şi D, echipele antrenate de Răzvan Toboşaru şi Remus Gâlmencea sunt de neoprit de o perioadă bună de timp. Ambele echipe au luat opţiuni serioase de cucerire a titlului de campioni după ce au devenit de neclintit în fruntea clasamentului.

Singurele grupe care par în măsură să le mai tăie din elan sunt cele de la Flacăra Moreni. La juniori E, trupa lui Septimiu Burtescu se află şi ea pe primul loc, dar lupta pentru ocuparea primului loc, la finalul sezonului se dă în trei, alături de CSŞ Târgovişte şi Kinder 3 Târgovişte. Aici, orice pas greşit făcut de micii jucători roş-albaştrii îi poate detrona din fotoliul de lider, după ce distanţa de cele două urmăritoare este de doar un punct.

Juniori C - Chindia  Târgovişte

Juniori C – Chindia Târgovişte

Se merge pozitiv şi la nivel naţional

Echipele de juniori ale Chindiei se descurcă destul de bine şi în competiţiile naţionale. Formaţia republicanilor B, antrenată de Irinel Voicu, continuă să fie ocupanta primului loc în seria a 3-a a Campionatului Naţional. Într-o competiţie în care se găsesc mai multe echipe redutabile, Chindia a reuşit să ia faţa unor adversari precum Petrolul Ploieşti, LPS Viitorul Piteşti, FC Voluntari sau Astra Giurgiu.

Singura grupă a Chindiei care încă nu se poate mândri că este pe primul loc este cea de juniori A, pregătită de Costel Badea. Aceasta ocupă locul secund, la câteva lungimi distanţă de liderul CS Mioveni. Obiectivul principal a celor două grupe de juniori ce activează la nivel naţional este acela de a pătrunde în fazele superioare ale întrecerilor.

Ionuţ Parghel

Juniori D - Chindia Târgovişte

Juniori D – Chindia Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*