Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ionel Pitaru, foarte aproape de a deveni noul antrenor al Voinței Pierșinari

FOTBAL: Ionel Pitaru, foarte aproape de a deveni noul antrenor al Voinței Pierșinari 

pitaru

Ionel Pitaru, fostul mare jucător de la CS Târgoviște, este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică! Descoperitorul a numeroși fotbaliști dâmbovițeni se află în tratative avansate de a prelua pe Voința Pierșinari, reprezentantă a Ligii a 4-a dâmbovițene. Dacă va ajunge la un acord cu oficialii divizionarei D, acesta îi va lua locul lui Dode Bălășoiu la conducerea tehnică a echipei.

Cel care îl dorește insistent pe Pitaru în staff-ul tehnic este Vali Junghie, principalul conducător al Voinței. Pitaru își propune să facă unul-două antrenamente pe săptămână la Pierșinari, astfel încât să obțină o clasare cât mai bună în eșalonul de elită al județului la sfârșitul campionatului. “Este posibil să devin noul antrenor al Voinței”, ne-a declarat, scurt, Pitaru.

Voința Pierșinari a terminat turul campionatului pe locul 6, cu 26 de puncte acumulate. Foarte probabil, dacă va ajunge la cârma Pierșinariului, fostul fotbalist de la CS Târgoviște va ieși din structura Comisiei de Apel din cadrul AJF Dâmbovița.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*