Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii B de la Chindia, performeri pe litoral

FOTBAL: Juniorii B de la Chindia, performeri pe litoral 

juniori b chindia

Echipa de juniori B a Chindiei Târgovişte este una dintre performerele sportului dâmboviţean din această primăvară. Gruparea de lângă Turnul Chindiei a reuşit calificarea în semifinalele Campionatului Naţional de fotbal, după ce a fost de neoprit în grupa A a turneului zonal de la Constanţa. La capătul a trei meciuri susţinute la malul mării, micii fotbalişti roş-albaştrii au înregistrat tot atâtea victorii, împotriva unor adversari precum Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Dinamo Bucureşti şi Farul Constanţa.

Victorie la scor de neprezentare în ultimul joc din grupă

Chiar dacă îşi asigurase calificarea după al doilea joc din grupă, elevii lui Irinel Voicu n-au ţinut cont de acest lucru şi au lovit necruţător şi gazdele de la Farul, în ultimul meci de pe litoral. Astfel, împotriva „marinarilor”, târgoviştenii s-au impus cu scorul de 3-0, în urma reuşitelor semnate de Neguţ, G. Matei şi Oprescu. Pentru înfruntarea cu dobrogenii, Chindia a apelat la o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Călin, Neaga, Andronache, Năstase – Gheorghe, V. Matei, G. Matei, Cobori – Neguţ, Oprescu, iar în a doua repriză au mai intrat G. Ion, Creţu, Niţă, Grigore şi Pop.

După calificarea în semifinale, conducerea tehnică a Chindiei a ţinut să precizeze că meritul acestei performanţe aparţine în totalitate numai jucătorilor.

„Acum putem spune că ne-am atins ţelul la turneul zonal. Calificarea în semifinale reprezintă o performanţă mare pentru fotbalul dâmboviţean la nivel de juniori. Cunoscând foarte bine potenţialul tuturor băieţilor, mă aşteptam să ne calificăm în primele patru echipe din ţară. Pentru noi a fost important că am încheiat acest turneu cu maximum de puncte şi fără gol primit”, ne-a declarat Irinel Voicu.

Tot astăzi, în al doilea meci al grupei, Dinamo a trecut de Şcoala de Fotbal Gică Popescu cu scorul de 4-0. Semifinalele Campionatului Naţional sunt programate, la sfârşitul lunii mai, pe terenurile bazelor sportive de la Mogoşoaia şi Buftea.

Rezultate complete grupa A

Chindia – Şc. de Fotbal Gică Popescu 1-0
Dinamo – Farul 5-0
Chindia – Dinamo 1-0
Şc. de Fotbal Gică Popescu – Farul 3-0
Chindia – Farul 3-0
Dinamo – Şc. de Fotbal Gică Popescu 4-0

Clasament
1. Chindia                         3     3     0     0     5-0     9
2. Dinamo                         3     2     0     1     9-1     6
3. Şc. Gică Popescu       3     1     0     2     3-5     3
4. Farul                              3     0     0     3     0-11   0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*