Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: O nouă etapă la Liga a 3-a. FC Aninoasa joacă astăzi, iar Flacăra și Titu mâine

FOTBAL: O nouă etapă la Liga a 3-a. FC Aninoasa joacă astăzi, iar Flacăra și Titu mâine 

fc-aninoasa

Divizionarele C dâmbovițene se pregătesc de noi meciuri în campionat la sfârșitul acestei săptămâni. FC Aninoasa va deschide etapa a 3-a a Ligii a 3-a, astăzi, de la ora 17:00, printr-o deplasare la Craiova, împotriva codașei ACSO Filiași. După două remize consecutive, trupa lui Cristian Bălașa vizează împotriva oltenilor doar victoria, pentru a rămâne în plutonul fruntaș al echipelor din seria C3.

Mâine, de la aceeași oră, Urban Titu va da piept în deplasare cu FC Volunatri II, iar Flacăra Moreni va evolua, acasă, împotriva Concordiei II Chiajna. Cum joacă în fața propriilor fani, Moreniul va evolua doar la victorie împotriva ilfovenilor pentru a se menține în prima parte a clasamentului. Mai mult de atât, “lupii” de Cricov țintesc cele trei puncte cu a doua echipă a Chiajnei și pentru a face uitată înfrângerea dureroasă cu CS Păulești (0-3), suferită în turul 3 al Cupei României.

La nivelul Ligii a 2-a, Chindia Târgoviște va înfrunta duminică (ora 12:00), pe “Eugen Popescu”, pe Dacia Unirea Brăila. Pentru a rămâne în continuare liderul ligii secunde, târgoviștenii sunt nevoiți să obțină un rezultat pozitiv împotriva moldovenilor.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*