Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: O victorie de trei puncte! Chindia Târgoviște-SCM Argeș Pitești 3-2 (3-2)

FOTBAL: O victorie de trei puncte! Chindia Târgoviște-SCM Argeș Pitești 3-2 (3-2) 

Foto: sportarges.ro

Au marcat: Pătru (min 10, din 11m), Honciu (27), Văduva (34), respectiv Dulcea (19) și Miulescu (24).
Au arbitrat: Adrian Tomoiagă 7 (Râmnicul Vâlcea)-Nicolae Mățăoanu 7 (București), Ionuț Măndița 7 (Tunari, Ilfov).
Observatori FRF: Nicolae Marodin (București), Petre Cadar (Brașov)

Chindia: Popescu-Pătru, Ispas, Dinu, Dobrescu-Honciu (cpt), Anton, Ghiță (70-Voicu), Cherchez (87-Pârvu)-Bucă (73-Săndulescu), Văduva (79-Grigore).
Rezerve neutilizate: Omuț-Lungu, Roman.
Antrenori: Silviu Dumitrescu, Sică Bârdeș, George Păsărică.

Argeș: Vlășceanu (cpt)-B.Stancu (78-Nilă), Miulescu, Avramescu, Baicu-Panait (74-M.Stancu), Delcea, Andrei, Dulcea-Enache (15-Dumitrache), Petrescu (78-Albu).
Rezerve neutilizate: Geantă-Călin, Bărbulescu.
Antrenori: Valentin Sinescu, Iulian Crivac, Eugen Anghel.

Meciul a fost modest din toate punctele de vedere. Târgoviștenii au început partida bine, au presat careul piteștean și în min.10, la o cursă a lui Honciu, au obținut un penalty și eliminarea lui Baicu. Lovitura de la punctul cu var a fost finalizată cu precizie de Pătru, 1-0. În loc să forțeze, Lăncierii au evoluat apatic, fară să pericliteze poarta lui Vlășceanu.

Cu un om în minus, echipa din Trivale, a reușit să marcheze două goluri trase parcă la indigo, din centrările lui Dumitrache. Egalitatea a adus-o atacantul Dulcea (19), apoi fundașul central Miulescu i-a a dus pe piteșteni în avantaj, 1-2. Cu orgoliu șifonat, roș-albaștrii au urcat în atac și au presat careul advers. În min.27, Honciu a executat o lovitură liberă și cu toată opoziția lui Vlășceanu, balonul a intrat în sfori, 2-2. Forcingul târgoviștean a continuat și Văduva (34), după o acțiune individuală, i-a adus pe târgovișteni în avantaj, 3-2. Elevii lui Silviu Dumitrescu au rămas în atac și în min.37, Honciu a luat la țintă bara. Căpitanul târgoviștean a mai avut o ocazie de a înscrie pe care a irosit-o în prelungirile primei reprize.

În partea a doua a meciului am asistat la o dominare a echipei din Curtea Domnească. Replica argeșenilor a fost una dârză, aceștia bazându-se in exclusivitate pe defensivă. Jucătorii din Vechea Cetate de Scaun s-au întrecut în ratări, Cherchez (48) și Bucă (49) nu s-au debarasat de renumele de ratangii. Tot Cherchez (55 și 59), și Bucă nu l-au putut bate pe Vlășceanu. I-au imitat Săndulescu (87), Pârvu (88) și Grigre (89).

Până la urmă a fost o voctorie de trei puncte, dar șansele târgoviștenilor de a promova in B s-au diminuat după succesul Fortunei la FC Zagon (0-1).

Jucătorul meciului: Georgian Honciu

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*