Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: PAS Pucioasa a retrogradat în Liga a 5-a

FOTBAL: PAS Pucioasa a retrogradat în Liga a 5-a 

pas pucioasa

PAS Pucioasa trăieşte la începutul acestei săptămâni cele mai dureroase momente din ultimii ani. Gruparea din Dealul „Patranei” a devenit, astăzi, cea de-a treia echipă retrogradată din Liga a 4-a dâmboviţeană, alături de Progresul Mătăsaru şi Avântul Produleşti, unde ultima echipă s-a retras din competiţie la începutul returului.

Formaţia antrenată de Cristi Duţă a căzut în eşalonul al cincilea, după ce Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa a stabilit ca rezultatul jocului dintre Comerţul Brezoaele şi PAS Pucioasa să rămână cel din teren, adică 7-2, pentru echipa gazdă. Astfel, fosta divizionară D a terminat campionatul pe locul 16, cu doar 36 de puncte acumulate.

După retrogradarea Pucioasei în Onoare, eşalonul de elită judeţean pierde o echipă care dispunea de una dintre cele mai bune baze sportive din judeţ. Singura scăpare a PAS-ului de a rămâne si sezonul viitor în Liga a 4-a va fi FC Aninoasa, dacă va reuşi să câştige barajul de promovare al Ligii a 3-a.

Pe de altă parte, echipele din Onoare care au reuşit să urce în Liga a 4-a, după încheierea ultimului sezon, sunt: Unirea Ungureni (Onoare Nord), Gloria Gaz Metan Fina (Onoare Sud) şi Ştiinţa Odobeşti (Onoare Vest).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*