Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Remus Gâlmencea, noul antrenor al Unirii Ungureni

FOTBAL: Remus Gâlmencea, noul antrenor al Unirii Ungureni 

galmencea

Remus Gâlmencea va antrena din nou în Liga a 4-a dâmboviţeană. Fostul tehnician al lui FC Aninoasa a preluat-o la sfârşitul lunii februarie pe Unirea Ungureni, echipă ce a terminat turul campionatului judeţean pe locul 11. La Ungureni, „Gâlmă” i-a luat locul lui Eugen Oană, un antrenor-jucător ce a strâns doar 19 puncte cu Unirea în prima parte a sezonului.

Alte echipe pe care Gâlmencea le-a pregătit la nivelul Ligii a 4-a au fost FC Aninoasa şi Petrolul Târgovişte. Cu prima formaţie a reuşit să promoveze în vara anului trecut în Liga a 3-a, iar în toamnă a fost destituit de la cârma echipei, din cauza rezultatelor modeste înregistrate în seria C3.

La capitolul jucători, Unirea Ungureni i-a pierdut în această iarnă pe Tudose, Necatu şi Soare. Duminică, pe 6 martie, de la ora 11:00, Unirea va întâlni pe Gaz Metan Finta, într-un meci ce contează pentru 16-imile Cupei României – faza judeţeană. În schimb, o săptămână mai târziu, în runda inaugurală a returului de campionat, Ungureni va da piept, în deplasare, cu Săgeata Găeşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*