Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu – FCM Târgoviște, un meci fără viteză, fără abilitate tehnică și fără gol

FOTBAL: Urban Titu – FCM Târgoviște, un meci fără viteză, fără abilitate tehnică și fără gol 

urban titu - fcm targoviste 1

Cu orgoliul rănit, pentru că în sezonul trecut au pierdut 10 puncte din 12 posibile, gazdele s-au aruncat în ofensivă. Dar au atacat haotic, fără niciun orizont tactic. Vizitatorii s-au apărat bine și au contraatacat periculos. Dumitru (7), din lovitură liberă, de la 20 de metri, a șutat puternic sub trabsversală și portarul Mihai a respins balonul în corner. După un minut, Tibi Calofir s-a aflat în poziție bună, dar s-a opus din nou Marian Mihai.

Gazdele s-au adunat și Petculescu (9), cu capul, nu l-a putut bate pe Zegheru. Înaltul portar al FCM-ului s-a remarcat și în min. 19, la șutul expediat de Cârstea. În continuare s-a jucat tare, dar au lipsit ocaziile. Ambele combatante au atacat orbește și au avut o prestație modestă. Monotonia a fost întreruptă de șutul trimis de Mândru și respins în corner de M.Mihai.

După pauză, ambele formații sunt crispate și nu au niciun fel de strălucire. Fără viteză, fără imaginație, atacurile lor sunt sortite eșecului. În min.67, Butoiu îl faultează pe Dragnea, într-o margine de teren, centralul Valentin Porumbel îi arată într-o primă fază cartonașul roșu, intervine asistentul Cătălin Popovici, care-l convinge că a greșit. Până la urmă, Butoi a primit doar cartonașul galben și a rămas în teren.

Jocul continuă fără viteză și abilitate tehnică. Urban a atacat cât au dus-o puterile și orgoliul. Dar dăruirea nu a fost suficientă. Mirescu (74-din pasa lui Corbu) și Avram (87) au fost aproape de a marca. Târgoviștenii au dat semne că vor să înscrie în min.85, când Lețu a șutat periculos, dar Mihai a respins în extremis în corner. Pe final de meci, cele două rivale au fost stoarse de forțe și lipsite de nervi. Nu au mai avut ocazii de gol.

urban titu - fcm targoviste 2

Declaraţii

Adrian Neaga – antrenor Urban: „A fost un meci în care am luat doar un punct. Îmi felicit băieţii pentru dăruirea de care au dat dovadă pe teren. Mai avem mult de mucă până vom ajunge acolo unde ne dorim. Sperăm să obţinem mai multe puncte în meciurile care vor veni. Dacă nu am fi ratat acele ocazii clare de gol puteam învinge FCM-ul. Este bine că ne-am creat situaţii de a marca, iar pentru acest lucru îi felicit din suflet pe băieţi.Despre adversar nu o să vorbesc deoarece pe mine mă intersează doar echipa mea. Pentru noi urmează o deplasare foarte grea la CS Afumaţi, de unde sperăm să venim cu cel puţin un punct”.

Haralambie Becheanu – antrenor FCM: „Rezultatul din acest meci a fost unul echitabil. Ambele echipe au avut posibilitatea de a marca, dar în cele din urmă nici una nu a reuşit acest lucru. Nu comentez arbitrajul, dar totuşi cred că au fost unele scăpări. Titu mi s-a părut o echipă destul de puternică, care va avea multe de spus în acest campionat. Puteam bate Urbanul dacă am fi avut mai multă şansă”.

Meciul s-a disputat pe stadionul Orășenesc din Titu. Spectatori 100.
Au arbitrat cu greșeli: Valentin Porumbel (Oltenița-Ionuț Babadac (Alexandria), Cătălin Popovici (Ploiești)
Observatori FRF: Ioan Cristea (București ) șI Marian Rusen (București)
Jucătorul meciului, Radu Zegheru.

Urban: M.Mihai-Pâslaru, Butoi (cpt), Ștefănescu, Mirescu (81-Dicu)-Corbu, Ivașcu (64-A.Stan), Cârstea, Petculescu-Neguț (57-Avram), O.Stan (41-Rădescu).Rezerve neutilizate: Nedelcu, Militaru, Tuță.
Antrenori: Rică Neaga și Remus Bărbărie

FCM: Zegheru-Constantin, Coman (cpt), Oprea, Dumitru-T.Calofir (90-Lungeanu), Gâldău, Mândru, Maria-Dragnea, Lețu (89-Timofte).Rezerve neutilizate: Dumitrescu-Mihăilă, Mădăran, Neagu, Zgâmbău.
Antrenor: Puiu Becheanu

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*