Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu merge după puncte la Bradu

FOTBAL: Urban Titu merge după puncte la Bradu 

urban titu

Divizionarele C dâmboviţene se pregătesc să susţină noi meciuri în campionat, la sfârşitul acestei săptămâni. Prima echipă care va evolua în runda cu numărul 18 a Ligii a 3-a va fi Urban Titu. Formaţia din sudul judeţului va întâlni mâine după-amiază (ora 17:00), în deplasare, pe Atletic Bradu, într-un meci în care îşi propune să obţină cât mai multe puncte. Trupa lui Cristi Bădoiu speră să aibă parte de rezultat pozitiv pentru a rămâne în prima jumătate a clasamentului din seria C3 şi a face uitate înfrângerile din ultimele două jocuri.

Chindia atacă victoria cu SCM Piteşti

O zi mai târziu, dar tot de la ora 17:00, vor intra în focuri Chindia şi FCM Târgovişte. Gruparea de lângă Turnul Chindiei trebuie să excludă orice pas greşit în derbi-ul cu SCM Piteşti pentru a rămâne în fotoliul de lider al seriei C3. Orice eroare făcută de roş-albaştrii pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti îi poate împinge pe aceştia să piardă şefia seriei, dar în acelaşi timp să-şi diminueze într-o oarecare măsură şansele de promovare în eşalonul secund. Pe de altă parte, târgoviştenii îşi propun să obţină victoria la Piteşti şi pentru a recupera punctele pierdute cu piteştenii în tur.

FCM Târgovişte, meci infernal cu Afumaţi

În ceea ce o priveşte pe FCM Târgovişte, aceasta are parte de un meci infernal, pe teren propriu, împotriva lui CS Afumaţi, o echipă care vizează urcarea în Liga a 2-a, la finalul sezonului. Cum moralul jucătorilor antrenaţi de Puiu Becheanu este unul scăzut, după eşecul de la Roşiori, gruparea din Şotânga păstrează şanse reduse de a acumula vreun punct cu ilfovenii.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*