Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Victorie superbă în ploaie! Chindia, 3-0 cu UTA

FOTBAL: Victorie superbă în ploaie! Chindia, 3-0 cu UTA 

chindia 2

Chindia Târgovişte a defilat în ultima „intermediară” a sezonului regulat. Pe o vreme ploioasă, roş-albaştrii au dat recital pe „Eugen Popescu” şi au învis-o pe UTA Bătrâna Doamnă Arad, la scor de neprezentare (3-0). La capătul succesului cu arădenii, dâmboviţenii şi-au asigurat şi matematic calificarea în play-off-ul campionatului.

Elevii lui Nicu Croioru au început precaut jocul cu UTA, iar descătuşarea acestora a survenit în finalul primei reprize când Popa a deschis scorul (42), printr-o lovitură de cap, pe pasa lui Cherchez. Până la reuşita lui „Popică”, Chindia şi-a mai creat câteva faze de gol, dar încercările lui L. Mihai, Honciu, Cherchez şi Vătavu nu au atins ţinta. Tot în prima repriză, Chindia a scăpat ca prin urechile acului la execuţiile lui Hlistei, Curtuiuş şi Man, unde ultimul a trimis mingea într-una din barele laterale.

chindia 1În actul secund, s-a jucat într-o singură direcţie, iar Chindia a oferit spectacol la poarta lui Miron. La trei minute de la ieşirea de la vestiare, Cherchez a majorat scorul printr-un şut în stânga lui Miron, iar Honciu a închis tabela, cu două minute înainte de ultimul fluier, pentru o victorie superbă a roş-albaştrilor.

Marcel Ghergu, lovit de un fost jucător al Chindiei

Victoria la scor a Chindiei din disputa cu UTA a fost umbrită de scandalul apărut la finalul jocului între Marius Ene, fost jucător al echipei, şi Marcel Ghergu, preşedintele clubului. În clinciul dintre cei doi, conducătorul roş-albaştrilor a fost lovit uluitor de jucătorul morenar, în apropierea de zona vestiarelor. Intervenţia lui Irinel Voicu şi Cristian Bălaşa a potolit situaţia neplăcută, care a fost la un pas de a degenera într-una dramatică. Ieşirea nervoasă al lui Ene s-a produs din cauza faptului că nu şi-ar fi primit o restanţă de 700 de lei din ultimul salariu de la Chindia.

chindia 5

„Sunt 700 de lei pe care nu-i merită. El şi-a primit toţi banii pentru ce a jucat la Chindia. Dacă vrea bani negri să se ducă la Moreni să-i ia. Încă o dată s-a văzut de ce a fost înlăturat de fiecare echipă până să ajungă la noi. Un asemenea jucător nu are cum să facă performanţă. Nu o să depun plângere la Poliţie, dar exageraţi că m-a lovit”, s-a exprimat Marcel Ghergu.

Ene a fost dat afară de la Chindia în pauza de iarnă, după ce nu a convins în prima parte a sezonului.

chindia 4

Chindia Târgovişte – UTA Bătrâna Doamnă Arad 3-0 (1-0)

Marcatori: Popa (42), Cherchez (48), Honciu (88).

Chindia: Meilă – Pătru, B. Dinu, Vătavu, Martac – Neniţă (67 Nisipeanu), L. Mihai, Honciu, Stoica – Cherchez (74 Neguţ), Popa (80 C. Dinu). Antrenor: Nicu Croitoru.

UTA: Miron – Polgar, Botiş, Gligor, Burlă – Hlistei (70 Rus), Chindriş, Tănase (46 Copil), Strătilă – Man (69 Jorza), Curtuiuş. Antrenor: Ronald Nagy.

Stadion: „Eugen Popescu”. Spectatori: 500.

Au arbitrat: Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) – Andrei Roman şi Florin Cosma (ambii din Piatra Neamţ). Rezervă: Cosmin Apetrei (Piatra Neamţ).

Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Braşov) şi Constnatin Constantinescu (Slatina).

Cartonaşe galbene: Honciu (7), Stoica (63).

Ionuţ Parghel

chindia 3

Adaugă un Comentariu

*