Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTO: „Festivalul Dovlecilor”, un spectacol reuşit la Gura Ocniţei!

FOTO: „Festivalul Dovlecilor”, un spectacol reuşit la Gura Ocniţei! 

festivalul-dovlecilor-gura-ocnitei-3

A fost zi plină, astăzi, la Gura Ocniţei, unde s-a desfăşurat prima ediţie a „Festivalului Dovlecilor”, spectacol organizat de Bibliotecă şi Şcoală, cu sprijinul Primăriei. Primii care au urcat pe scenă au fost copiii de la grădiniţă, urmaţi de cei din clasele I-IV.

festivalul-dovlecilor-gura-ocnitei-4

Căminul Cultural a fost pur şi simplu neîncăpător! S-a cântat, s-a dansat, s-au prezentat costume de Halloween. Evident, nu a lipsit expoziţia de dovleci. De asemenea, copiii s-au exprimat şi prin desen. După-amiaza a fost rezervată elevilor din clasele V-VIII, care s-au dovedit a fi la fel de etuziaşti ca şi cei mici.

festivalul-dovlecilor-gura-ocnitei-2

Văzând atâta bucurie, primarul Sorin Ioniţă a promis că „Festivalul Dovlecilor” de la Gura Ocniţei va deveni tradiţie. Administraţia locală se va implica, astfel încât sărbătoarea să crească de la an la an şi, de ce nu, să se transforme într-un eveniment judeţean, nu doar unul local. De altfel, edilul nu a spus niciodată nu, atunci când la mijloc a fost fericirea copiilor.

„Sunt mulţumit să-i văd pe copii cu zâmbetul pe buze. Pur şi simplu, reuşesc să coloreze vremea întunecată de afară, prin activităţile pe care le desfăşoară. Este un semn bun pentru noi, care ne mobilizează să mergem mai departe. Mă bucur că am reuşit să închegăm activitatea culturală în comuna noastră”, ne-a declarat primarul de la Gura Ocniţei.

festivalul-dovlecilor-gura-ocnitei-1

Adaugă un Comentariu

*