Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTO: Gală magică a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște

FOTO: Gală magică a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște 

FOTO ARHIVĂ - Gala CSŞ Târgovişte 2017

Seara de joi a fost una la înălțime pentru sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Cu toții s-au bucurat de un eveniment deosebit în Sala Sporturilor, organizat în condiții excelente de conducerea clubului. Într-o atmosferă de vis și un decor de zile mari, Gala Clubului Sportiv Școlar a reprezentat mai mult decât o gală, în care actorii principalii au fost atleții, luptătorii, judokanii, dar și echipele de baschet, fotbal, volei și handbal ale CSȘ-ului.

gala CSS Targoviste 2 gala CSS Targoviste 3

Reprezentația oferită de CSȘ trebuie luată de acum înainte ca un model pentru toate cluburile, echipele și instituțiile dâmbovițene. Într-un moment în care lumea sportului se află în picaj, aseară am fost nevoiți să deschidem cu toți ochii pentru a-i vedea la lucru pe cei cu adevărat deosebiți și pe cei care fac cinste sportului dâmbovițean, în urma muncii depuse și a performanțelor obținute.

Mai mult, am ajuns la concluzia că, dacă se vrea ceva cu adevărat, totul se poate realiza în orice moment, chiar dacă se spune că sărăcia e mare în țara asta! Seara magică oferită de CSȘ poate fi luată ca un etalon pentru o mai bună organizare a sportului dâmbovițean.

Eveniment deosebit în două acte

În prezența a peste 1.000 de spectatori, Gala CSȘ Târgoviște s-a desfășurat în două acte, în care regizorul principal a fost Cătălin Tănase, directorul clubului din microraionul 3. Prima parte a cuprins demostrații de lupte, judo, atletism, volei, baschet, handbal și fotbal.

gala CSS Targoviste 4 gala CSS Targoviste 1

În prezența a numeroase personalități ale sportului autohton, micuții sportivii pregătiți de Cătălin Tănase, Gabriela Trandafirescu, Cornel Cornea, Andra Păun, Nicolae Guțoiu, Romel Mușa, Cornel Pătrășcan, Mihai Prodan, Alina Pârvu, Ioan Valerian, Cosmin Toboșaru, Nicolae Croitoru, Mihai Tătăranu, Constantin Corvin, Gheorghe Tzitzeclis, Marian Valentin, Octav Constantinescu, Adrian Apostol, Ion Atanasiu, Radu Doina și Marian Timpuriu s-au întrecut pe suprafața de tatami și pe parchetul sălii aproape două ore, în aplauzele spectatorilor din tribune. Invitații speciali ai acestora au fost echipele de seniori Chindia Târgoviște (fotbal) și CSM Târgoviște (baschet).

Au fost premiați toți sportivii

A doua parte a Galei a fost dedicată premierii tuturor sportivilor și antrenorilor de la CSȘ, dar și unor personalități sportive dâmbovițene care au petrecut ani buni la CSȘ, autorităților locale și județene, instituțiilor și a canalelor mass-media dâmbovițene.

gala CSS Targoviste 6 gala CSS Targoviste 5Diplomele și dulciurile sportivilor au fost acordate de Cătălin Tănase, George Preda (atlet CS Târgoviște), Diana Calotă (voleibalistă CSM Târgoviște) și de Cristian Stan (primarul orașului Târgoviște), unde ultimii trei au fost, de asemenea, invitații speciali.  O diplomă pentru bună colaborare în 2016 a primit și cotidianul nostru, incomod-media.ro. Gala s-a sfârșit într-o “ploaie” de confetti apărută pe terenul Sălii Sporturilor, în cadrul cărea fericirea a devenit maximă pe chipurilor tuturor celor prezenți la eveniment.

Gala oferită de CSȘ Târgoviște a reprezentat o mare sărbătoare a sportului dâmbovițean, dar în același timp poate fi catalogată și ca un punct de plecare spre atragere a copiilor către sportul de performanță. Felicitări CSȘ Târgoviște pentru acestă gală deosebită!

Ionuț Parghel

gala CSS Targoviste 7 gala CSS Targoviste 8 gala CSS Targoviste 14 gala CSS Targoviste 9 gala CSS Targoviste 12 gala CSS Targoviste 11 gala CSS Targoviste 10

Adaugă un Comentariu

*