Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SEMNAL: Proiectele fabuloase de dezvoltare a Târgoviştei au eşuat răsunător!

SEMNAL: Proiectele fabuloase de dezvoltare a Târgoviştei au eşuat răsunător! 

probleme PIDU 1

Fostul viceprimar al municipiului Târgovişte, Paul Briceag – preşedinte al Organizaţiei Târgovişte a Partidului Mişcarea Populară şi candidat al acestei formaţiuni pentru postul de edil al oraşului, critică din nou modul în care administraţiile interimare s-au implicat în realizarea proiectelor de infrastructură urbană numite PIDU A şi PIDU B.

„Deşi proiectele PIDU A şi PIDU B, avizate şi finanţate în proporţie de 98% de Uniunea Europeană, erau absolut fabuloase şi reprezentau începutul fulminant al europenizării Municipiului Târgovişte, eşecul îl văd la fel de răsunător. Din păcate, un proiect de anvergură, al cărui contract de finanţare a fost semnat în anul 2011, eşuează ca execuţie la finele anului 2015 şi începutul anului 2016.

Cu toate că s-au reabilitat reţelele de apă şi canal, la scurt timp după încheierea lucrărilor de asfaltare acele reţele se confruntă cu probleme şi trebuie să se decupeze covorul asfaltic şi terasamentul pentru a remedia problemele apărute. Orice constructor ştie că, odată modificată baza lucrării, întreaga lucrare va suferi modificări în timp, mai ales că vorbim, în general, de artere intens circulate: Bulevardele Unirii, T. Vladimirescu şi I.C. Brătianu.

Mă refer în mod expres la capacele de canal situate sub sau peste cota 0 (zero), gropi apărute fără motiv, decupări transversale ale străzilor intens circulate, decupări parţiale pentru remedierea problemelor subterane, stâlpi rămaşi în mijlocul străzilor, cămine de canal rămase mult deasupra solului etc.

Vreau ca toţi târgoviştenii să fie conştienţi că proiectele nu prevedeau în niciun caz decupări ulterioare, decupări care, inevitabil, vor genera din nou gropi, praf, disconfort fonic etc”, declară Paul Briceag, viceprimar al municipiului Târgovişte în perioada 2008 – 2012.

probleme PIDU 3 probleme PIDU 4 probleme PIDU 5

3 Răspunsuri la SEMNAL: Proiectele fabuloase de dezvoltare a Târgoviştei au eşuat răsunător!

 1. anonim

  Cei ce conduc acest oraș, să se deplaseze ceva mai la nord de județul nostru, în Brașov, să vadă un oraș mai civilizat…Noi numai vorbim și facem foarte puțin…Civilizația este inexistentă…Cetățenii sunt necivilizați: șoferi, locatari etc…Conducătorii cam la fel…

   
 2. Wilhelm Tell

  Targovistea este la pamant si numai sa acuzam si sa punem in spatele altora mizeria de acum, fara a ne asuma nici o vina denota faptul ca faceti parte din acelasi grup. Ce proiecte ati realizat si la care v-ati opus in perioada 2008-2012 cat ati fost viceprimar PDL al municipiului Târgovişte?
  De ce ati perimis ca sotia dvs in calitate de directoare a Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (susținută de PDL din care faceati si dvs parte) să ia mită? Intră in obiceiurile vice- primarilor de a cere/lua mită pentru obtinerea autorizațiilor de constructie ? A fost singura mită acceptată de dvs si sotie pana acum? (http://www.dambovitanews.ro/anchete/4606-mirel-nica-laura-briceag-a-luat-mita-15-000-ron-video-incendiar.html)

   
 3. moshu49

  inconsistent pentru un candidat la funcția de primar
  asta-i o „descoperire” de jurnalist care face terenul și nu internetul
  dacă mai mult nu poți, lasă-ne!

   

Adaugă un Comentariu

*