Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 29, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » GALĂ: Elevii şi profesorii dâmboviţeni cu performanţe în sport au fost premiaţi! FOTO

GALĂ: Elevii şi profesorii dâmboviţeni cu performanţe în sport au fost premiaţi! FOTO 

premiere elevi sportivi 1

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a organizat, astăzi – 13 decembrie 2017, o „Gală de excelenţă” în cadrul cărei au fost premiaţi elevii care au performat în domeniul sportiv şi profesorii lor îndrumători. Evenimentul a fost posibil datorită implicării Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a alocat sumele necesare pentru stimulentele financiare, respectiv 23.500 lei.

premiere elevi sportivi 7

„Mă bucur să văd că sunteți atât de mulți. Este un pas înainte, având în vedere că astăzi foarte mulţi tineri stau mai mult în faţa calculatorului decât într-o sală de sport. Vă asigur că, în mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean, nu voi ezita să premiez performanţa şi să sprijin educaţia. Nu este nimic mai plăcut decât să îmbini activitatea sportivă cu cea educativă. Vă îndemn să continuaţi acest lucru”, a spus Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

premiere elevi sportivi 3Au fost acordate 31 de premii pentru performanţe individuale (300, 250, 200 şi 150 de lei – în funcţie de premiul obţinut în concursuri), 11 pentru echipe (1.500, 1.200, 800 şi 600 de lei) şi 18 pentru profesorii antrenori (câte 300 lei fiecare).

VEZI AICI LISTA ELEVILOR ŞI PROFESORILOR PREMIAŢI ÎN CADRUL „GALEI EXCELENŢEI ÎN SPORT”

premiere elevi sportivi 5Inspectorul şcolar general Sorin Ion a mulţumit Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru că a răspuns prompt iniţiativei de a recompensa performanţa şcolară, indiferent că este vorba despre discipline teoretice sau sportive şi le-a lansat elevilor provocarea de a fi cât mai buni!

„Îmi doresc ca în anii următori să fim nevoiţi să ne mutăm într-o sală mai mare, ca să vă putem cuprinde pe toţi. Ne faceţi să fim mândri. Sportul este la fel de important ca matematica”, a spus prof. Sorin Ion.

premiere elevi sportivi 8Mesaje de felicitare au transmis şi cele două inspectorare şcolare adjuncte – Cristina Stroe şi Gabriela Istrate.

„Mă bucur că în sală se află şi foşti elevi de-ai mei, şi colegi profesori cu care am colaborat de-a lungul timpului. Mă bucur că suntem împreună pentru a premia excelenţa în sport. Vă felicit fiindcă performanţa presupune sute, mii de ore de antrenamente, presupune determinare, presupune şi lacrimi, şi zâmbete. Vă felicit pentru eforturile depuse şi vă urez mult succes în activitatea viitoare” – prof. Cristina Stroe.

premiere elevi sportivi 2

„Anul 2017 a fost foarte rodnic pentru învăţământul dâmboviţen. Am început galele de excelenţă în luna aprilie, când am premiat olimpicii naţionali la disciplinele de cultură generală, şi, iată, finalizăm anul cu premierea elevilor sportivi. În spatele acestor performanţe, sunt ore de trudă, de efort şi de sacrificii. Ne bucurăm pentru rezultatele voastre, mai ales că acestea determină ca şcoala dâmboviţeană să fie recunoscută la nivel naţional şi internaţional” – prof. Gabriela Istrate.

premiere elevi sportivi 6Premiaţii au mulţumit organizatorilor, prin vocea preşedintelui Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte – prof. Cătălin Tănase, pentru iniţiativa de a recompensa excelenţa în sportul şcolar, dar şi pentru susţinerea pe care le-au arătat-o de-a lungul anului.

„Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare. Sunt rodul unei munci asidue, vin după ore de sudoare şi cu multe sacrificii. Trebuie să ne mândrim cu aceşti copii, pentru că sunt buni ambasadori ai judeţului”, a punctat Cătălin Tănase.

premiere elevi sportivi 4

Adaugă un Comentariu

*