Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Gala gafelor PSD-iste

Gala gafelor PSD-iste 

În ultima vreme, când mă uit la ce fac PSD-işti, mă închin mai des. Uneori, cu ambele mâini. E ceva de speriat. Liderii acestui partid au început să bată câmpii într-un ritm constant. Îngână poezioare de adormit bruma de electorat pe care o mai au. Îi văd cum se forţează să piardă, să împrăştie lehamite.

Procurorul Ponta parcă visează numai cătuşe. Năstase are obsesii cu mărirea penisului şi alte chestii d’astea de doi lei politici. Cei doi au trecut şi pe la Târgovişte. Şi cu Dragnea în coadă! Concret, nu s-a ştiut care a fost scopul vizitei. Cum le place, au lăsat să se dea naştere la tot felul de speculaţii.

După ce ziariştii i-au aşteptat preţ de aproape o oră, şefii PSD au apărut cu un aer nu tocmai politicos. În loc să se facă plăcuţi, agreaţi pe vremea asta de greaţă, Ponta, Năstase şi Dragnea au otrăvit atmosfera cu replici arogante. La un moment dat, sătul de atâtea întrebări, Ponta a exclamat că vor să plece acasă, de parcă noi, ziariştii, îi chemasem la conferinţa de presă, în cadrul căreia, oricum, nu au spus mare lucru.

S-a văzut! Gala gafelor a continuat. Li s-a pus pata pe Geoană. Vor să-l schimbe din funcţia de preşedinte al Senatului. În plină criză. În plin război. În plină orbecăială pesedisto-penelistă. Comportamentul din ultima vreme al social-democraţilor parcă vrea să demonstreze că ei nu reprezintă o soluţie, ci doar un moft al democraţiei.

Ion Obăgilă

Răspuns la Gala gafelor PSD-iste

  1. moshu49

    dupã eficienţa legislativã a acestei camere, te întrebi de ce sã mai arunci banii şi pe un preşedinte?
    sã treacã totul tacit şi nu ne mai streseazã nici cu scandalul lor.
    poate-şi fac astfel şi un regulament constituţional cum li s-a cerut.

     

Adaugă un Comentariu

*