Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Bâtrânii din comuna Cândeşti, ajutaţi de Primărie să depăşească gerul!

GEST: Bâtrânii din comuna Cândeşti, ajutaţi de Primărie să depăşească gerul! 

batrani candesti

Autorităţile de la Cândeşti s-au mobilizat exemplar şi au venit în sprijinul bătrânilor şi persoanelor cu probleme medicale care locuiesc în zonele izolate ale localităţii şi care, în aceste zile cu ger şi viscol, nu se pot aproviziona cu cele necesare existenţei de zi cu zi. O echipă complexă, formată din primar, viceprimar, medic de familie, asistent medical şi câţiva muncitori, le duce oamenilor pâine, apă şi medicamente. Totodată, le verifică starea de sănătate şi le curăţă zăpada din gospodărie, astfel încât bătrânii să nu rămână blocaţi în case.

„Este o acţiune pe care o efectuăm în fiecare an când ninge abundent şi este ger puternic. Mergem la cei cu probleme de sănătate, la bătrânii care se deplasează greu şi, în astfel de zile, nu pot face faţă capriciilor naturii. Avem cam 20 de cazuri la nivelul întregii comune. Avem şi o bătrânică, în Dragodăneşti, care anul acesta va împlini 101 ani. I-am dus lemne de foc şi cele de trebuinţă în casă”, ne-a precizat primăriţa Georgeta Popa.

Adaugă un Comentariu

*