Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » GEST: Deputatul Corneliu Ştefan, alături de familia din Glodeni rămasă pe drumuri

GEST: Deputatul Corneliu Ştefan, alături de familia din Glodeni rămasă pe drumuri 

Sursa foto: dedambovita.net

Deputatul Corneliu Ştefan nu a rămas nepăsător în faţa suferinţei familiei Constantin Costache, din comuna Glodeni, formată din doi adulţi şi patru copii cu vârste între unul şi nouă ani, rămaşi pe drumuri din cauza unui incendiu care a mistuit toată agoniseala. Tânărul demnitar social-democrat a mers la Glodeni cu bunuri de trebuinţă şi a promis, totodată, că se va implica şi în acţiunea de construire a unei noi locuinţe, prin achiziţionarea de materiale de construcţie.

CITEŞTE ŞI: Crucea Roşie, sprijin pentru o familie căreia i-a ars casa

Totodată, Corneliu Ştefan şi-a anunţat participarea şi la concertul caritabil care se va organiza vineri, 20 ianuarie 2017, la Căminul Cultural din Glodeni. Aici, într-o urnă amplasată la intrare, cei care vor veni să urmărească spectacolul vor dona bani, fiecare după posibilităţi, pentru sprijinirea familiei Costache. Vor concerta gratis Simona Dinescu, Formaţia Meloritm, Cosmin Popa, Daniel Urziceanu şi alţii.

Adaugă un Comentariu

*