Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » GIURGIU: Bunuri contrafăcute de 1,4 miliarde lei vechi, confiscate la frontieră!

GIURGIU: Bunuri contrafăcute de 1,4 miliarde lei vechi, confiscate la frontieră! 

FOTO ARHIVĂ (sursa: www.puterea.ro)

Doi cetăţeni turci, în vârstă de 43 şi 55 de ani, şoferi de autocar, au încercat să introducă în România 1.119 articole textile şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Bunurile, a căror valoare se ridică la 141.630 de lei (1,41 miliarde lei vechi), dacă ar fi fost comercializate, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în calele a două autocare selectate pentru control. Cei doi şoferi turci au declarat că le-au cumpărat din diverse bazare din ţara lor, cu scopul de a le vinde şi nu deţin documente de provenienţă.

Potrivit comisarului şef de poliţie Dănuţ Cazacu – purtător de cuvânt Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, bărbaţii sunt cercetaţi penal, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Adaugă un Comentariu

*