Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » HANDBAL: CSU Târgovişte, o echipă umilită etapă de etapă

HANDBAL: CSU Târgovişte, o echipă umilită etapă de etapă 

handbal targoviste

Handbalul masculin târgoviştean a ajuns de tot râsul! Echipa Clubului Sportiv Universitar Târgovişte se prezintă lamentabil în actualul sezon şi înregistrează umilinţă după umilinţă în Divizia A. Evoluţiile foarte slabe arătate de elevii lui Aurel Iancu în acest campionat au dus formaţia dâmboviţeană să piardă majoritatea meciurilor la scoruri „astronomice”.

Dintr-un total de 16 meciuri jucate până acum, echipa târgovişteană a contabilizat o victorie şi nu mai puţin de 15 înfrângeri! Mai mult de atât, în partea secundă a campionatului, clubul dâmboviţean a ajuns să facă doar act de prezenţă pe teren, mergând dintr-un eşec în altul. La capătul a trei meciuri susţinute în retur, trupa lui Iancu a suferit tot atâtea înfrângeri şi a primit nu mai puţin de 146 de goluri, din partea unor echipe precum Politehnica Iaşi, CSM Bucureşti 2 şi CSM Focşani.

Umilinţele maxime pentru CSU Târgovişte s-au produs în ultimele două deplasări, de la Focşani şi Iaşi, când echipa a pierdut cu scorurile de 49-15 şi 58-9! Singurul moment pozitiv pentru dâmboviţeni în actualul campionat s-a produs în etapa a 7-a campionatului, când au învins ultima clasată, CS de la Alpinism, la Turism Vicov Bucovina, cu scorul de 36-33.

La capătul primelor 19 etape scurse din campionat, CSU ocupă penultimul loc în clasament, cu doar trei puncte acumulate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*